Reklaam sulgub sekundi pärast

Küsi saatekülaliselt

BUDUAARI GURMEEKOOL: Kerala hiidkreveti karri neljale inimesele

Ühel päikselisel kolmapäeval kogunes Buduaar Tallinna vanalinna Pikale tänavale, et viia end õhtuks Indiasse. Restoranis Bollywood valmistas meile roogasid peakokk Swapan Kumar Mitra.  Gurmeekool julgustab sind retsepte kodus järele proovima, sest need on tegelikkuses imelihtsad!   Kerala hiidkreveti karri neljale inimesele 600 g Marine tooreid koorimata hiidkreveti sabasid   1 supilusikas vürtsköömneid 1 teelusikas apteegitilli seemneid 1 supilusikas koriandri seemneid 1  punane tšilli 4 küüslauguküünt 2 tomatit 1 teelusikas kurkumit 2 supilusikas Tamarindi pastat 50 ml kookospiima  Oliivõli (praadimiseks) Soola (maitsestamiseks) värsket koriandrit (garneeringuks) kookospähklit (garneeringuks) – võib ka ära jätta Valmistamismeetod: Puhasta krevetid, haki tšilli ja küüslauk ning sega hiidkrevettide […]

Tee oma mees ilusaks!

Eesti mehed kardavad kõiksugu kosmeetikat ning näo- ja kehahooldusvahendeid nagu tuld! Mida teha, et meie kangekaelsed mehed tänapäeva tuua? Meestele kosmeetika tutvustamine on naistele raske kuid lõpuks end ära tasuv töö.