Reklaam sulgub sekundi pärast

HELEN KÕPP TEGI häälte saamise nimel ootamatu üleskutse

Buduaar

erakogu

"Prooviabielust" tuntuks saanud Helen Kõpp koos oma kihlatu Edgariga on ühed "Pulmad Buduaaris" finalistidest. Paar loodab fännide abiga piisavalt hääli võiduks koguda ning on selle puhul tulnud välja üpris ootamatu pakkumisega.

Nimelt tegi Helen oma häältesaagi suurendamiseks üleskutse Instagramis ja lubas kõikide hääletajate vahel loosida välja 20 OnlyFansi tellimust (ühe tellimuse väärtus 27$). Lisaks saavad kolm õnnelikku eksklusiive võimaluse liituda koos kaaslasega Heleni ja Edgariga fotosessioonil ning autogrammidega kalendri. Kui osalejaid peaks olema rohkem, suurendab Helen ka väljaloositavate OnlyFansi tellimuste arvu. "Nii et hääleta pigem mitu korda, sest OF tellimuse panen täituma just Buduaari pulmade ajal - kui me võidame, läheb ilmselgelt OF eriti põnevaks!" lubas Helen vürtsikamat sisu.  
Buduaar ja Mull Drinks kuulutasid veebruarikuus välja suure pulmavõistluse „Pulmad Buduaaris“, mille võitjale kuuluvad unistuste pulmad astroloogide poolt valitud õnnelikul kuupäeval 21.7.´21. Tegemist on 20 000 euro väärtuses pulmapeoga, kus pruutpaar ei pea millegi pärast muretsema - kleit, ülikond, sõrmused, oivaline toit ja joogid, fotograaf, meik, peokoht, esinejad ja kõik muu, mis täiuslike pulmade juurde kuulub, saab olema ühele õnnelikule paarile tasuta. Pruutpaari osaks jääb vaid kutsuda 40 külalist. Kõigi kümne finalisti ankeedi leiad siit.