Reklaam sulgub sekundi pärast

1 HÄIRIV VIGA, MIDA paljud naised hommikul ärgates teevad

Hommik on tihtipeale kõige hektilisem periood, mil tundub, et aeg lausa jookseb eest ning kohustusi on kordades rohkem, kui füüsiliselt ära teha jõuab. Sel lihtsal põhjusel unustatakse teha asju, mis on tegelikult elementaarsed ja mille tegemate jätmine võib päeva teises pooles kaasa tuua mitmeid ebameeldivusi.

Hommik on tihtipeale kõige hektilisem periood, mil tundub, et aeg lausa jookseb eest ning kohustusi on kordades rohkem, kui füüsiliselt ära teha jõuab. Sel lihtsal põhjusel unustatakse teha asju, mis on tegelikult elementaarsed ja mille tegematajätmine võib päeva teises pooles kaasa tuua mitmeid ebameeldivusi.

Üks äärmiselt häiriv viga, mida paljud naised hommikul ärgates teevad, on äratuskella unustamine snooze funktsiooni peale, mille tulemusena hakkab see mõne aja pärast uuesti häält tegema ja võib sel moel nii mõnelgi inimesel harja punaseks ajada. Ei ole enneolematu juhus, kui keset olulist koosolekut on kõige pingsamal ja loomulikult ka kõige vaiksemal mõttemomendil hakanud kellegi nutitelefonil äratuskell helisema ja sel hetkel ei taha mitte keegi olla see süüdlane, kelle telefon see on.

Isegi kui tegu ei ole olulise koosolekuga, võib äratuskella kinnivajutamise unustamine tekitada mitmeid ebamugavaid olukordi ka mujal ning sel põhjusel tuleks alati leida see hetk, et oma nutitelefonil äratus välja lülitada.

Allikas: youbeauty