Reklaam sulgub sekundi pärast

2 MÄRKI, MIS NÄITAVAD, et sa oled tema unistuste naine

Armastus on kõikvõimas jõud ning nagu öeldakse, siis armastuses ja sõjas on kõik lubatud. Ent paraku lepitakse tihtpeale ka niiöelda mugavussuhtega, sest kardetakse jääda üksi. Tõeliselt õnnelikuks saad sa siis, kui leiad enda kõrvale inimese, kes sind südamest armastab ja sina teda samuti.

Armastus on kõikvõimas jõud ning nagu öeldakse, siis armastuses ja sõjas on kõik lubatud. Ent paraku lepitakse tihtpeale ka nii-öelda mugavussuhtega, sest kardetakse jääda üksi. Tõeliselt õnnelikuks saad sa siis, kui leiad enda kõrvale inimese, kes sind südamest armastab ja sina teda samuti.

Tõelisel armastusel ja lihtsalt lugupidamisel teise inimese vastu on suur erinevus ning mehe tõelisi tundeid saab välja lugeda tema käitumisest.

Allpool on välja toodud kaks märki, mis kinnitavad, et just sina oled selle mehe unistuste naine:

1. Ta on valmis kohe abielluma

Isegi kui tema jaoks ei ole abielu kõige tähtsam, siis sinu nimel on ta kõigeks valmis, sest ta armastab sind üle kõige.

2. Ta hindab sind sellisena, nagu sa oled

Ta ei taha sind muuta ega mõjutada sinu põhimõtteid, vaid kuulab sind ning aitab sul jõuda sinu eesmärkideni. Tema jaoks on oluline, et sa saaksid elus teha seda, mis sind õnnelikuks teeb.

Allikas: yourtango