Reklaam sulgub sekundi pärast

3 HARJUMUST, millega naised oma tervisele halba teevad

Me kõik oleme oma teatud määral harjumuste ohvrid - kes rohkem, kes vähem, kuid selge on see, et harjumusi muuta on raske ning kõige mugavam on elada rutiinis. Kui tegu on positiivsete harjumustega, siis polegi midagi viga, kuid paraku on paljudel naistel ka selliseid harjumusi, millega nad oma tervisele halba teevad.

Me kõik oleme teatud määral harjumuste ohvrid - kes rohkem, kes vähem, kuid selge on see, et harjumusi muuta on raske ning kõige mugavam on elada rutiinis. Kui tegu on positiivsete harjumustega, siis polegi midagi viga, kuid paraku on paljudel naistel ka selliseid harjumusi, millega nad oma tervisele halba teevad.

Harjumusest tuleks vabaneda siis, kui sa tajud, et see ei mõju sinu organismile hästi.

Allpool on välja toodud kolm halba harjumust, millest tuleks ennast välja rabeleda:

1. Istud liiga palju

Istuv töö ei tähenda, et sa peaksid kaheksa tundi päevas üksnes istuma ning seejärel koju jõudes edasi istuma. Harjuta ennast tööl rohkem liikuma, vali trepid, väldi liftiga sõitmist ja venita ennast kohe, kui tunned, et keha hakkab kangeks jääma. Inimene on loodud liikuma, mitte istuma.

2. Sa ei joo vett

Harjuta ennast vett tarbima - pane klaas veega lauale ning jälgi, et päeva jooksul tarbiksid vähemalt kaheksa klaasi vett. Kui sinu uriin on keskmiselt kollakas või isegi tumedam kollane, siis see tähendab, et sul on pidevalt vedelikupuudus. Helekollane uriin näitab, et tarbid piisavas koguses vett.

3. Sööd pidevalt

Harjuta ennast sööma kolmel korral päevas kindlatel kellaaegadel ning võta vahepaladeks tervislikud valikud - õun, peotäis pähkeid, väike tops kodujuustu. Ära hoia oma kontorilaual komme ega šokolaadi ning eelista saiakestele tervislikke salateid.

Allikas: Your Tango