Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHTKUJU, KELLELE veel sellel aastal lotoõnn naeratab

Kellele meist raha ei meeldiks ja eriti läheks seda vaja nüüd, kui tulemas on jõulud ja vaja osta kingitusi kõikidele lähedastele. Seetõttu ostavad ilmselt paljud meie seast erinevaid loteriipileteid ning loodavad heale õnnele, et äkki seekord veab. Oma osa mängib lotovõidus aga ka tähtkuju. Nimelt on 3 tähemärki, kellel on veel sellel aastal suur võimalus lotoga raha võita. 

Nendeks tähtkujudeks on Sõnn, Neitsi ja Kalad. 

Sõnn

Sõnni praktilise olemuse tõttu on tal väga lihtne raha säästa, ent see ei tähenda, et talle ei meeldiks seda kulutada – meeldib ja vägagi, ent nad teevad seda siis, kui võimalik. Sõnnid on suurepärased rahateenijad ning nad tunnevad ennast hästi, kui neil on olemas raha nö mustadeks päevadeks. Detsember toob Sõnnile kaasa üllatuse lotovõidu näol. Ära torma seda kohe kulutama, vaid pane kõrvale. 

Neitsi

Neitsid on oma loomuselt praktilised, ettevaatlikud ja töökad ning samamoodi suhtuvad nad ka rahasse. Paraku võivad Neitsid olla üsna isetud ja on alati valmis teisi aitama, mistõttu ei pruugi nad just rikkuses supelda. Seetõttu kulub rahaline võit Neitsile marjaks ära. Mine selle eest reisile või kuluta muudmoodi enda peale - oled selle ära teeninud!

Kalad

Kaladel on väga hell süda, mistõttu võivad nad vahel lausa liialt palju oma sissetulekust teistele ära anda. See aga tähendab seda, et tihtipeale on neil enne palgapäeva endal näpud põhjas ning nad peavad igat senti näppude vahel veeretama. Ole mureta, detsember toob sullegi kaasa lotovõidu ning sa ei pea tundma muret, kuidas lähedastele jõulukingitused soetatud saad. 

 

allikas: yourtango