Reklaam sulgub sekundi pärast

6 NÕUANNET, KUIDAS ämmaga toime tulla

Kuigi mõni ämm võib väga tore olla, siis rohkem liigub õudusjutte siiski nende ämmade kohta, kellega läbi ei saada. The Sun pani kirja kuus kõige suuremat probleemi, mis sageli kipuvad ämmadega tekkima ning sinna juurde ka soovituslikud lahendused, kuidas temaga hakkama saada. Kuidas siis mehe emaga toime tulla?

1. Ämm eeldab, et tal on alati õigus

Ämm arvab, et tema teab kõige paremini, mida peaks ta täiskasvanud laps sööma, mida selga panema ja kus poes käima. Isegi kui ta eksib, siis ta ei tunnista seda. Vali lahinguid. Isegi kui tead, et sul on õigus, kas on mõtet ämmaga selle pärast tülitsema hakata?

2. Ämm tahab lapselapsi ootamatult näha

Võib ette tulla olukordi, kus ämm on sellel nädalal juba mitu korda lapsi näinud, kuid nõuab neid uuesti näha. Mõtle, mis võib olla tema soovi taga. On tal igav? Tunneb ta end üksikult? Kui sul on juba plaanid tehtud, ei pea sa neid ämma pärast tühistama, lastega saab suhelda ka telefoni teel. 

3. Ta võrdleb sind eksiga

Veedate perega üheskoos toredalt aega, kui ämm ühtäkki sind kritiseerima asub ning mehe endise kallimaga võrdlema kipub. Asjad tuleb omavahel selgeks rääkida - palu mees appi, et ta oma emaga räägiks. 

4. Ta sekkub teie ellu

Kas ämm kipub oma nina teie asjadesse toppima ning sekkuma teie omavahelistesse asjadesse? Mis juhtub teie suhtes, peaks jääma teie vahele. Ema ja lapse side võib küll tugev olla, kuid sellistel hetkedel on sobiv piir tõmmata. 

5. Ämmale ei meeldi teie seatud reeglid

Kui lapselapsed on temaga, kehtestab ta oma reeglid. Ta ei hooli, mis kell lapsed magama lähevad ning annab neile liiga palju kommi. Siinkohal tuleks aru saada, et vanaema ja lastelaste omavaheline aeg on eriline. On mõistlik teha mõned järeleandmised. 

6. Ämm kritiseerib sind

Negatiivsed kommentaarid teevad haiget ning on asjatud. Räägi oma ämmaga ning selgita talle, et tema sõnad solvavad sind.