Reklaam sulgub sekundi pärast

AUTOVARAS KURDAB: “Mees kellelt auto varastasin, tahab mind orjastada!”

Hendrik Vene on 26-aastane noormees, kes ärandas ühel ööl juhilubasid omamata purjus peaga võõra inimese auto. Kuna tema tegu jäi kaamera peale, tunnistas ta ise autoomanikule oma teo üles. Autoomanik tahtis Hendriku sõnul teda seejärel hoopis orjastada.

Hendrik on pärit Viljandimaalt ning lõpetanud Vana-Vändra teeninduskooli. Hetkel on mees aga töötu. Kui Hendrik Kuu-uurijaga pool aastat tagasi ühendust võttis, saatis ta kõigepealt endast ühe video. Videos on näha, kuidas mees öösel ühe võõra õue peal ringi luusib ning autode uksi katsub. Ühe auto uks on mehe õnneks lahti ning ta varastab selle ära. Auto ärandamise hetkel polnud mehel juhilubasid ja ta oli purupurjus. 

Kohtuotsuse järgi mõisteti talle neljakuuline vanglakaristus, tingimisi aastaajase katseajaga. Samas kokkuleppes nõustus Hendrik korvama ka tekitatud kahju. Kuu-uurija poole pöördus mees aga kummalise murega - nimelt väitis ta, et autovarguse tagajärjel oli ta hoopis ise ohvriks langenud ning vajab abi. 

Hendrik tunnistas, et möödunud kevadine autovargus oli tema elu suurim viga. Sellest sai ta aru päev pärast auto ärandamist, kui autoomanik postitas internetti video, kuidas Hendrik autosse istub ning selle ära varastab. Varas tunti koheselt ära ning ta pöördus politsei poole. 

Nüüd väidab Hendrik aga, et autoomanik on eelmisest kevadest saadik teda terroriseerinud ja seetõttu elab ta tohutu vaimse pinge all. Ta ise arvab, et autoomanik soovib teda orjastada. 

Hendrik pidi kohtuotsuse järgi maksma autoomanikule 2077 eurot, millest suutis ära maksta vaid 180 eurot. Esialgu ei tundunud talle halva ideena minna autoomaniku juurde mõneks ajaks tööle ja sellega võlgujäetud summa tasuda. Hendriku sõbrale tundub, et autoomanik kasutas kergemeelset Hendrikut ära - võttis ta mustalt tööle ning lisaks kõigele ähvardab teda juba ligi aasta aega füüsilise vägivallaga. 

Vaata täispikka lugu siit