Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAAR LADIES NIGHTIL loositakse välja David Beckhami uus meesteparfüüm

Suvi on peatselt läbi ning septembrikuu täies hoos, mis ühtlasi tähendab ka seda, et taas on alustamas Buduaar & Vapiano Ladies Night. Sügishooaja avaüritustel, mis leiavad aset 12. ja 13. septembril, tuleb esitlusele ka uus meesteparfüüm INSPIRED BY RESPECT David Beckhamilt, mis loositakse õhtu käigus välja nii Tartus kui Tallinnas. Mis võiks olla parem kink oma kallimale kui üks šikk ja stiilne parfüüm. 

Elus saab kõik väärtuslik alguse suhtumisest, lugupidamisest ja respektist. See kaalukas kontseptsioon on ka David Beckhami uue meesteparfüümi  INSPIRED BY RESPECT motivaatoriks ja alustalaks. Unikaalse pudelidisaini kaudu on see rafineeritud ja moodne parfüüm lugupidamisavalduseks respekti väljanäitamise paljudele eri vormidele.

Davidi 2017. aastal müügilettidele jõudnud elujõulise ja energilise parfüümi edule tuginev Inspired by Respect on kunstipärane interpretatsioon lugupidamise ja respekti loendamatutest ning eripalgelistest vormidest, mida me tunneme sõprade, kolleegide, meeskonnakaaslaste ja iseenese vastu. Terviklikkuse, ausameelsuse ja kaasatundmisvõime kaudu väljateenitud respekt on meie inimlikkuse alustala.

Parfüümi muudab eriliseks selle originaalne ja unikaalne disain 

Pudeli disain on David Beckham Fragrances parfüümide jaoks täiesti uudne, innovatiivne ja esmakordne. Igat flakooni kaunistab pudeliklaasi sisemuses graatsiliselt väänduv ja keerlev unikaalne suitsuspiraal. Voogavad suitsukeerised on inspireeritud põliste klaasimeistrite poolt klaasivormimise protsessi käigus kasutatavast tehnikast. Taoline tehnika võimaldab luua abstraktse kaunistuse loendamatuid erinevaid variante ja tagab iga parfüümipudeli originaalsuse ja ainulaadsuse.

Lisainfot ürituse kava kohta vaata SIIT.