Ühel päikselisel kolmapäeval kogunes Buduaar Tallinna vanalinna Pikale tänavale, et viia end õhtuks Indiasse. Restoranis Bollywood valmistas meile roogasid peakokk Swapan Kumar Mitra. Gurmeekool julgustab sind retsepte kodus järele proovima, sest need on tegelikkuses imelihtsad! Korvikesed Vana-Tallinna martsipanilikööri kreemiga 6–8 korvikest 500 g Härmavili kodust pärmi-lehttaignat 200 g Härmavili marjasegu „Vaarikad, mustikad“ 5 cl koorelikööri Vana Tallinn Marzipan Cream 200 ml vahukoort 2 supilusikat suhkrut ½ teelusikat vaniljesuhkrut 400 g Kreeka jogurtit Valmistamismeetod: Sulata taigen ja vooderda muffinivorm taignaga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuni korvikesed on kuldse tooniga. Võta ahjust ja oota kuni korvikesed on jahtunud. Seejärel võta need vormist välja. Täidise valmistamine: Vahusta vahukoor ja suhkur. Sega ettevaatlikult Kreeka jogurtiga, lisa vaniljesuhkur ja Vana Tallinna liköör. Lisa marjad korvikeste põhja ja selle peale valmistatud kreem. Kaunistuseks võid lisada ka marju kreemi peale.
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
huuled — FOTO: 123RF.COM Ilu ja mood JUMESTUSKUNSTNIKE SALANIPP: sellega saad koheselt suuremad huuled
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?