Reklaam sulgub sekundi pärast

CORNY PAKUB Buduaari turul uusi müslibatoone!

Buduaari turgu toetab tänavu teiste seas Corny, kes pakub sel laupäeval ja pühapäeval Buduaari turul Kultuurikatlas müslibatoone.

Mis teeb CORNY batoonid nii eriliseks? Palju häid, maitsvaid koostisosi nagu teravili, mesi, pähklid, puuviljad ja šokolaad, samuti nende koostisosade edukalt tasakaalustatud kombinatsioon, mis olenevalt maitsest erineb, tagavad CORNY ainulaadse maitse. Lai valik maitseid annab igaühele valikuvõimaluse!

  • Laupäeval: degustatsioon kell 1114
  • Pühapäeval: degustatsioon kell 1113

Pakkumisele tulevad põnevad maitsed:

Corny Flapjack

Uus täistera amps Corny Flapjack. Flapjack on ajalooliselt pärit Inglismaalt ja tuntakse seda justkui „kaerakook,“ kodune mõnus magustoit. Nüüd on Corny pannud selle traditsioonilise koduse maiuse kenasse vormi ja pakendisse koos kogu oma tootearenduslike teadmiste pagasiga ehk kõrge kvaliteedi ning heade maitsetega. Flapjack on kiudainerikas vahepala, mis täidab kiirelt kõhtu. PS. Jõhvika-kõrvitsaseemne batoon sobib ka veganitele.

Corny Classic

Müslibatoonide klassikud vaimustavad värvika ja mitmekesise valiku ning rikkaliku maitsega. Meie Corny batoon koosneb ainult parimast: röstitud täisterahelbed, maitsev mesi ja muud valitud koostisosad.

 

Corny maapähkli müslibatoon

Magus ja soolane ei sobi alati kokku. Vähemalt nii väidetakse. Ent tegelikult maitseb see siiski päris hästi! Erakordset maitsekombinatsiooni saad kogeda CORNY maapähklitega müslibatoonis.

Toodetest ja rohkem infot saab ka meie kodulehelt: www.corny.ee