Reklaam sulgub sekundi pärast

Dimi on tagasi Eestis!

«Unistuste printsessi» teisel hooajal otsis Eesti neidude seast oma "õiget" 32-aastane Belgia poissmees Dimi, kel on ärid kodumaal, Hongkongis ja ka päikselises Hispaanias. Hoolimata sellest, et Dimi oli vahepeal kihlatud, on ta taas vallaline ja Eestis!

Unistuste Printsessi saatest tuntuks saanud Dimi Janssens jõuab juba täna Eestisse ning veedab siin terve nädalavahetuse. Seekord ei tule Dimi aga Tallinnasse üksi, vaid kogunisti oma vennaga! Dimi tunnistas, et kui siiani on ta lemmiklinn olnud Hong Kong, siis nüüd on selleks saanud Tallinn. Kõige tõenäolisem on Dimit ja tema venda kohata homsel Violina albumi esitluspeol BonBonis. Hoolimata faktist, et unistuste prints nüüd vallaline on, lisas ta, et ei otsi hetkel püsivat suhet.

 

 

«Unistuste printsessi» teisel hooajal otsis Eesti neidude seast oma "õiget" 32aastane Belgia poissmees Dimi, kel on ärid kodumaal, Hongkongis ja ka päikselises Hispaanias. Hoolimata sellest, et Dimi oli vahepeal kihlatud, on ta taas vallaline ja Eestis!

"Unistuste Printsessi" saatest tuntuks saanud Dimi Janssens jõuab juba täna Eestisse ning veedab siin terve nädalavahetuse. Seekord ei tule Dimi aga Tallinnasse üksi, vaid kogunisti oma vennaga! Dimi tunnistas, et kui siiani on ta lemmiklinn olnud Hong Kong, siis nüüd on selleks saanud Tallinn. Kõige tõenäolisem on Dimit ja tema venda kohata homsel Violina albumi esitluspeol BonBonis. Hoolimata faktist, et unistuste prints nüüd vallaline on, lisas ta, et ei otsi hetkel püsivat suhet.

 

 

Buduaar.ee

[gallery ids="1941765,1941775"]