Reklaam sulgub sekundi pärast

FITNESSKAUNITAR ERNA HUSKO avaldas kogu tõe oma tagumiku kohta

Tallinnas elav soomlannast fitnesskaunitar Erna-Anna Husko külastas hiljuti Kanal2 telesaadet "Õhtu." Lisaks kõigele muule tuli saates loomulikult juttu ka Erna n-ö firmamärgist ehk tema tagumikust. 

Jutu käigus tuli välja, et naine loobus iluuisutamisest ning hakkas oma tagumikule keskenduma, kuna tahtis rohkem naiselikum välja näha. "Kui ma hakkasin trenni tegema, siis ma olin hästi alakaaluline ning tahtsin rohkem vormi saada ja naiselikum välja näha,» sõnas fitnessmodell Erna.

"Ma mõtlesin, et tagumik on lihas ja tuhar on lihas ning tahtsin sellega pihta hakata. Vaatasin väga hästi, et kükid lähevad sinna paika, kuhu peaks ja tuhar ainult kasvab. Siis ma mõtlesin, miks ma ei võiks sellest enda brändi teha," lisas ta.

Erna kommenteeris saates ka kuulujutte nagu tema tagumik oleks võlts ehk ta on selle tegelikult saanud läbi süstide või implantaatide. "Ma võin panna bikiinid selga ja näidata teile kui soovite," pakkus Husko. 

Kaunitar jagas oma kogemusi ka meestega, kes on rohkem huvitatud temast endast kui tema õpetustest, kuidas end vormi saada. "Päris koduukseni nad ei tule, aga kuna Instagramis on nii kerge tänapäeval kirjutada, siis mõnikord võib kirju päevas tulla 30-40 tükki," ütles Erna. Naise sõnul kirjutavad mehed talle ja küsivad, kuidas tal läheb, tahavad teda kohtama viia või küsivad, kuidas saada endale selline tagumik nagu tal endal.