Reklaam sulgub sekundi pärast

FOTOD! MAARJA KERNER-ADER ja Argo Ader elavad pisipojaga oma unistuste elu

Eelmise aasta aprillikuu teisel poolel, täpsemalt 21. aprillil said eratreener ja kulturist Argo Ader ning tema kauaaegne kallim Maarja Kerner lapsevanemateks. Sündis kauaoodatud poisslaps, kes sai endale igati vinge ja originaalse nime Ron Braiton.

Ron Braitonil täitub peagi poolteist aastat siin maailmas ning ema Maarja on tänaseks jõudnud rahulikult oma uue rolliga emana ära harjuda. Maarja tõdeb, et praegu on neil elus kõik lausa imeline.

"Meil läheb superhästi, paremini ei saakski elu ette kujutada  Ron Braiton on meil lihtsalt nii tubli, asjalik ja äge. Iseloomult on pisipoeg väga Argosse, ta on südamlik ja hingeline, ei näita seda iga kord välja, aga tegelikult on. Ta on üldse lihtne laps, kogu aeg rõõmsameelne, väga julge ja saab kõigiga hästi läbi  ühtegi probleemi pole temaga veel küll olnud," on Maarja õnnelik.

Kumb on Maarja ja Argo peres see leebe ja kumb pigem karmim lapsevanem? "Argo on kindlasti leebe ja kurjemat häält teeb ikka väga harva. Samas ma ei ütleks, et ma karmim pool olen, aga kui vaja, siis teen ikka mina kurja häält," naerab ta.

Argo ja Maarja on mõlemad väga sportlikud ja nagu öeldakse, siis ega käbi kännust kaugele ei kuku. "Trennipisik on pojal ikka tugevalt küljes. Kuna Argo teeb temaga igasuguseid võimlemisharjutusi, siis nad mängivad palli ja isegi tennisereketiga on tutvust tehtud (Roni onu on tennisetreener ja endine profitennisemängija). Argoga koos teevad nad koos palju sportlikke tegevusi  ka jõusaali võtab ta Ron Braitoni kaasa. Poeg on muidugi kaasas vaid raskuse jaoks ja selleks, et koos aega veeta."

Vaata kauneid pilte allpool galeriist!

[gallery ids="2021014,2021022,2021029,2021036,2021042"]