Reklaam sulgub sekundi pärast

GETTER JAANI lõpetas raske valiku sellise otsusega

Lauljatar Getter Jaani sattus hiljuti ootamatu tüli keskmesse - nimelt selgus, et esinejanimi Getter, mida ta juba mõnda aega kasutanud oli, on patendeeritud Ameerika DJ ja EDM artist Tanner Petulla poolt. Tannerile ei meeldinud sugugi, et maailmas leidub veel keegi, kes temaga täpselt samasugust artistinime kasutab.

Lauljatar Getter Jaani sattus hiljuti ootamatu tüli keskmesse - nimelt selgus, et esinejanimi Getter, mida ta juba mõnda aega kasutanud oli, on patenteeritud Ameerika DJ ja EDM artist Tanner Petulla poolt. Tannerile ei meeldinud sugugi, et maailmas leidub veel keegi, kes temaga täpselt samasugust artistinime kasutab.

Seega ähvardas Tanner Getter Jaanit lausa kohtuga ning soovis, et ta kohe oma esinejanime ära muudaks.

Paar päeva tagasi tegi Getter antud teemal postituse ka oma sotsiaalmeediakontole, kus ta ütleb avameelselt, et nüüd tuleb langetada otsus. "Mõtlesin endamisi, et kuidas on see võimalik, et ma ei saa enda eesnime kasutada artistina! Tuleb välja, et võibolla ei saagi! Nii palju lahtiseid otsi on veel, aga loodan südamest, et kõik saab paari päeva pärast korda."

Täna tuli Getter Jaani välja muusikavideoga loole “Chasing Trouble” ning nagu näha, siis lahenduse on leidnud ka nime dilemma. Getter Jaani artistinimeks on nüüd Getter Jaani.

Allpool on lisatud Getteri muusikavideo ning seal on kirjas ka tema artistinimi Getter Jaani.

Getter Jaanit on sul võimalik tellida oma peole Artist3.ee kaudu.