Reklaam sulgub sekundi pärast

GETTER JAANI SÕNAVÕTT peaks meid kõiki mõtlema panema

25-aastane lauljatar Getter Jaani rääkis hiljuti avalikkusele oma kolm aastat kestnud mõõnast ja eneseotsingutest ning peale seda on Getter aina julgemini oma mõtteid laiemale publikule jaganud. Ka hiljuti avaldas Getter oma Instagrami kontol väga sügavamõttelise story, mis ilmselt nii mõnegi meist mõtlema paneb. 

"Kallid! Märkame rohkem ja julgeme rääkida enda muredest oma lähedastega. Aitame ja toetame üksteist. Ma kuulen peaaegu iga päev, kuidas inimesed kannatavad küberkiusamise, koolis kiusamise ja ka väljaspool kooli ja tööd kiusamise all. Pisarad voolasid, kui lugesin paar päeva tagasi, et üks noor hing oli endalt elu võtnud, kuna oli kannatanud kiusamise all ning elas seda kõike üksi läbi. 

Sõnadel on meeletu jõud. Piisab ainult ühest negatiivsest sõnast ja see teeb inimese täiesti maatasa. Ma tõesti kogu südamest soovin, et me leiaksime rohkem positiivseid sõnu. Mida see üldse annab inimesele, kui ta kiusab kedagi? Päris kurb on mõelda, kui keegi tunneb mõnu ja naudingut, kui saab midagi halvasti öelda ja näha, kuidas teine kannatab. Miks peab seda kurjust nii palju olema? Õudne.

Ma kogu südamest soovin, et me julgeme probleemidest rääkida ning kui näeme, et kellelegi on liiga tehtud, siis astume ligi ja küsime, kas saame kuidagi aidata. Oleme abivalmid, oleme olemas," kirjutas Getter sotsiaalmeediasse.