Reklaam sulgub sekundi pärast

HELEN MARTS BUDUAARI SUVEMODELLIST: lahedaid auhindu said kõik osalejad

Buduaar.ee on juba kümme aastat pakkunud võimalust säravatel tütarlastel muuta oma suvi veelgi põnevamaks ja näidata oma mitmekülgsust, osaledes konkursil Buduaar Summer Model. Imekaunis ja särav Helen Marts osales just samal konkursil mõned aastad tagasi ning meenutab antud üritust kui väga positiivse õhkkonnaga väljakutset.

Helen tõdeb, et tema jaoks oli see pigem mänguline ettvõtmine kui võistlus. "Lahedaid auhindu ja kogemusi said ju kõik osalejad, mitte ainult võitja."

"Kõige vahvam oli kindlasti see, et saime suvises Pärnus kõik koos lõbutseda ja enne finaalüritustki näiteks koos fotosessioonil osaleda," meenutab Helen täna.

Praegu tegeleb blondipäine kaunitar aga hoopis vabakutselise fotograafina ja nendib, et Buduaar Summer Model konkurss oli talle ka selles võtmes igati kasulik. "Tulin just selle peale, et minu töös on päris paljud suvemodelli konkursilt saadud tutvused kasuks tulnud. Seega, kaotada ei ole midagi! Kui võitu ei tule, on eriline kogemus ja tutvused ehk suuremgi võit," soovitab Helen end teistelgi proovile panna.

Juba sel reedel, 9. augustil toimub Pärnus restorani Umberto suveterrassil suur finaalüritus, kus kuulutatakse välja voorude tulemuste põhiselt peavõitja. Pane Facebooki finaalüritusele "goingSIIN, et hoida end toimuvaga jooksvalt kursis.