Reklaam sulgub sekundi pärast

Iga kümnes naine teeskleb orgasmi

Veelgi enam, uurimuses, kus osales üle 3000 Suurbritannia naise, selgus, et eevatütred kipuvad selliseid "abinõusid" kasutama pea iga vahekorra ajal, kirjutab Geniusbeauty.

Veelgi enam - uurimuses, kus osales üle 3000 Suurbritannia naise, selgus, et eevatütred kipuvad selliseid "abinõusid" kasutama pea iga vahekorra ajal, kirjutab Geniusbeauty.

Antud fakt kehtib 9% kohta, kellele orgasmi teesklemine on muutunud juba harjumuspäraseks asjaks. Naiste arv, kes teesklesid orgasmi vaid vahetevahel, on järsult tõusnud 48%.

Enam kui kaks kolmandikku sellest üheksast protsendist tõid põhjuseks pideva rahulolematuse voodis; üheksakümmend protsenti surusid maha soovi lahku minna.

25% 3000-st naisest kaebab oma seksuaalelu üle. Suurimateks probleemideks toodi välja eelmängu puudumine (16%) ja mehe liiga varajane lõpetamine (11%).

Küsitlus viidi läbi Stimul8 poolt, kes andis välja järgmise kommentaari: "Tundub, et Ühendkuningriikide mehed ei tea, mida nad voodis teevad, kui üks viiest naisest on oma seksuaalelu tõttu äärmiselt õnnetu. Siiski pole kõik vaid meeste süü - naised peaksid oma partneriga rohkem suhtlema ning väljendama oma tegelikke soove."

 

Anneli Allikas