Reklaam sulgub sekundi pärast

INSTAGRAMI TIBIDE UUS kurjakuulutav dieet viib kõhurasva

Instagramist on saanud ülemaailmselt populaarne nutirakendus, mida kasutavad miljonid inimesed üle kogu maailma ning ka värskeimad dieedinipid saavad viimasel ajal alguse just sealt. Hiljutiseks kuumaks teemaks on enne suve saabumist ennast veel võimalikult trimmi ajada ja loomulikult soovitakse ka kõhul asetsevatest polstritest lahti saada.

Instagramist on saanud ülemaailmselt populaarne nutirakendus, mida kasutavad miljonid inimesed üle kogu maailma ning ka värskeimad dieedinipid saavad viimasel ajal alguse just sealt. Hiljutiseks kuumaks teemaks on enne suve saabumist ennast veel võimalikult trimmi ajada ja loomulikult soovitakse ka kõhul asetsevast polstrist lahti saada.

Instagrami hetke kuumim dieet hõlmab endas suhkrust loobumist, milles pole iseenesest midagi uut, ent lisaks sellele võetakse menüüsse valgubatoone, mis on ka Eestis üha enam populaarsust hakanud koguma. Valgubatoonide kõrval tarbitakse ohtrasti nii-öelda superfood kategooriasse kuuluvaid tooteid nagu näiteks chia-seemned, kanepivalk, kaarob, maca, kanepiseemned, datlid, viigimarjad, toorkakao, lucuma, spirulina, klorella, goji-marjad, mooruspuumarjad, kinoa, kookosrasv, seedripuuseemned, kuusevõrsed ning marjadest valmistatud pulbrid. Ka pähklid, seemned ning nendest valmistatud võided on tervisemaailmas kõrgelt hinnatud.

Kõige olulisem on tavamenüüs hoida põhikohal siiski erinevaid köögivilju, lihatooteid, piimatooteid ja täisteratooteid ning magusa asemel võib tarbida mõõdukas koguses valgubatoone ning segada eelpool mainitud superfood toodetest kokku tervislikke vahepalasid. 

Valgubatoonidega liiale minna ei tohiks ning ka liigses koguses suhkruasendajate lisamine toidule võib ainevahetusele ääretult kehvasti mõjuda, ent looduslikud toiduained sobivad tarbimiseks piiramatus koguses ja vastavalt oma menüüle.