Reklaam sulgub sekundi pärast

KAANESTAAR SOOVITAB: Kaisa Selde lemmiklood uues Buduaaris!

Südasuvine Buduaari ajakiri on juba nädala jagu lettidel olnud ja kindlasti oled jõundud oma lemmiklood juba välja valida.  Millised olid aga kaanstaar Kaisa Selde lemmikud?

Südasuvine Buduaari ajakiri on juba nädala jagu lettidel olnud ja kindlasti oled jõudnud oma lemmiklood juba välja valida. Millised lood kõnetasid aga kaanestaar Kaisa Seldet enim?  

Kaisa lemmikud:

Ilus lugu oli võrratu Tuuliga. Me ei puutu küll palju kokku, kuid tunnen, et oleme väga sarnased inimesed. Seega süda läks kohe soojaks, kui tema imelist naeratust kaante vahel märkasin. Lugu ise oli samuti vahetu ja hoogne nagu Tuuligi.

Imeilusate piltidega hakkas silma ka lugu Anna Elisabethist ning tema näonahaprobleemidest. Pildid töötasid loo tervikule hoopiski vastu ning jäi kõlama mõte, et kui sa pole endaga rahul, siis on võimalus olukorda muuta, peitudes meigi taha. Lugu paneb mõtlema loomuliku ilu propageerimisest ning vastandina tarbijaühiskonna poolt paika pandud ilu normidest.

Lõbus lugu oli sellest, mida mehed erinevatest moetrendidest arvavad. Neilt lehekülgedelt võis välja lugeda, et iga mees on erinev ning ilu on vaataja silmades. Seega, naised, lõpetame selle „liigne kilo siin ja hall karv seal“, vaadake oma mehe silmadesse ning sealt näete, kui ilus te tegelikult olete.

Õigest mehest ja tema leidmisest rääkis ilusa loo lugeja oma kirjas „Miks ma valisin mehe mõistuse, mitte südame järgi“. Selline „lugeja kirjutab“ rubriik on alati väga südamlikult aus ja kaasahaarav. Teiste edulugudele on alati väga rõõmustav kaasa elada.

Nautisin lugusid Virve Köstri ja Linda Erika Kääramehega, lootes kõrva taha panna mõne õpetussõna, kuidas saavutada seda, mis neil on saavutatud. Retsept on lihtne: tunne rõõmu, naerata ja naera, vali sõnu ning armasta!

 

Buduaar.ee