Reklaam sulgub sekundi pärast

KAKS VIIMAST PÄEVA! Buduaari Almanahh ja ajakirja aastatellimus kokku 250 krooni

Buduaari talveajakirja ilmumiseni on jäänud vaid kaks nädalat. Kui tahad, et meie uus 316 leheküljeline ajakirjanumber, mille kaanel on pisut skandaalne ja väga seksikas noor naine, sinu või su sõbranna postkasti saabuks, siis kasuta sel nädalal meie superpakkumist. Buduaari ajakirja aastatellimus ja Buduaari 2011 aasta Almanahh maksavad neil loetud päevadel kokku vaid 250 krooni!

Buduaari talveajakirja ilmumiseni on jäänud vaid kaks nädalat. Kui tahad, et meie uus 316 leheküljeline ajakirjanumber, mille kaanel on pisut skandaalne ja väga seksikas noor naine, sinu või su sõbranna postkasti saabuks, siis kasuta sel nädalal meie superpakkumist. Buduaari ajakirja aastatellimus ja Buduaari 2011. aasta Almanahh maksavad neil loetud päevadel kokku vaid 250 krooni!

Meie pakkumine kehtib kuni 26. novembrini kl 17.00!

See on hea pakkumine nii sulle kui sõbrannale, kelle jõulukingituse üle sa pead vaevad. Võid endale tellida ajakirja aastatellimuse ja sõbrannale kingiks stiilseima eestikeelse kalendermärkmiku, või vastupidi. Ajakirja aastatellimuse tavahind on 179 krooni, Buduaari Almanahh 2011 on kaupluses müügil hinnaga 154.90. Kui teed praegu tellimuse Buduaari lehelt, siis saad mõlemad tooted soodushinnaga, milleks on kokku 250 krooni.  Nii säästad 83.90. NIi almanahh kui ajakirja talvenumber tulevad sinu postkasti detsembri teisel nädalal.

Tellimuse saad vormistada SIIN.