Reklaam sulgub sekundi pärast

Katrin Väli jagab suviseid ilunippe

Palusime kosmeetikust aeroobikatreeneril Katrin Välil jagada meile mõningaid suviseid nippe päikese ja jumestamise kohta.

Palusime kosmeetikust aeroobikatreeneril Katrin Välil jagada meile mõningaid suviseid nippe päikese ja jumestamise kohta.

Sina kui kosmeetik oskad ilmselt öelda, kuidas suvel oma nahka kaitsta, nii et päike sellele liiga ei teeks?

Kosmeetikuna tean, et naha vananemisel mängib väga suurt osa päike. Seetõttu näole ma spetsiaalselt päikest võtta ei soovitaks. Nii ehk naa saab nägu piisavalt päikest, kui suvel väljas liigume. Silmade ja neid ümbritseva õrna naha säästmiseks kannan suuri päikeseprille. Näonahka aitab liigse päikese eest kaitsta näiteks laia servaga kübar.

Milliseid jumestustooteid soovitad suvel kasutada?

Näole olen kasutanud isepruunistavat kreemi. Suvise jume andmiseks on loomulikult hea vahend päikesepuuder. Mineraalpuuder on ka hästi hea toode, mis laseb nahal hingata ja samas ühtlustab näonaha tooni keha omaga. Suvise jumestuse puhul meeldivad mulle õrnroosad ja kuldsed toonid ning värvilised ripsmetušid. Kehale soovitaksin kanda näiteks ArtDeco uut nahka niisutavat kehaõli Golden Touch, mis ei jäta nahka õliseks, vaid annab hoopis hästi kena kerge sädeluse. Sama toodet võib kasutada ka näole ja juustele kuldse läike andmiseks.

Sul on mitu ametit nagu hunt Kriimsilmal, kas sul puhkamiseks ka üldse aega jääb?

Kuna mul on töö ja hobi koos, siis mõtlen väga harva puhkuse peale. Loomulikult peab siiski vahel lihtsalt kõigest eemale saama ja laskma oma vaimul ning kehal puhata. Eelistan aktiivset puhkust. Suviti veedan aega oma suvilas, kus käin näiteks mereäärses metsas sörkimas. Sügisel ja kevadel puhkan vastavalt võimalustele nädalakese välismaal. Kevadeti käin välismaal uusi tantsualaseid nippe omastamas ja sügiseti olen tavaliselt sidunud oma puhkuse aeroobikatrennide andmise või esinemistega. Aga kõige enam meeldib mulle nautida mere ääres päikeseloojangut, istuda lõkke ääres ja lindude laulu kuulata. Ning lugeda armastan ma ka.

 

 

Anu Lohk

Buduaar.ee