Reklaam sulgub sekundi pärast

KESKEALINE NAISTERAHVAS: NOORED NAISED on täiesti lollakad

Buduaarile saatis kirja keskeas naisterahvas, kes soovib oma isiku jätta anonüümseks ning leiab, et tänapäeva ühiskonnas on noored naised täiesti hukas. Lootuses, et mõni neiu tema kirja tõsiselt võtab, saatis ta meile lugejakirja paludes see avaldada muutmata kujul.

Buduaarile saatis kirja keskeas naisterahvas, kes soovib oma isiku jätta anonüümseks ning leiab, et tänapäeva ühiskonnas on noored naised täiesti hukas. Lootuses, et mõni neiu tema kirja tõsiselt võtab, saatis ta meile lugejakirja, paludes see avaldada muutmata kujul.

Mia (nimi muudetud) kirja saad lugeda allpool:

Mind hämmastab see, kuivõrd näruses olukorras on meie praeguse ühiskonna noored naised. Ma pean silmas eelkõige neid 18-26aastaseid, kelle ainsaks eesmärgiks tundub olevat rikas mees leida ja siis elu lõpuni oma välimust tuunida, et mees noorema vastu välja ei vahetaks. Selle asemel, et rikast meest jahtida, leia endale sissetulek, mis teeb sind iseseisvaks ja avardab sinu silmaringi.

Silma torkab ka see, mil moel need noored ennast tuunivad - on sul tõesti vaja neid kunstküüsi, paksu meiki, kunstrindu, juuksepikendusi, huulesüste ja kes teab mida veel. Hommikul ilma meigita ärgates ei tunne need naised vist ennast ise ka peeglist ära ja viskavad kiiresti uue kihi peale, et jumala eest ennast ilma meigita ei näeks - veel hullem, et mees ei näeks.

Ja olgu selle välimuse tuunimisega nagu on, eks igaüks ise valib, mis tema silmis ilus on, eks! Aga see paksu rahakotiga meeste jahtimine on küll idiootne ja armastusest on asi kaugel. Rääkimata sellest, et Instagramist on vist saanud nende paralleelne elu - kui sa sinna ikka iga päev midagi eriti vinget ei postita, oled tühi koht ja kuulud mahakandmisele, onju...

Siis ongi nende naiste mure selles, et kui rikas mees leitud, tuleb nüüd kuidagi teda kinni hoida, et ta sind mõne aja pärast noorema vastu välja ei vahetaks. Sest jumala eest tööle minna ju küll ei taha. 

Noored naised on ikka hukas, aga eks elu õpetab ja hiljem omad vitsad peksavad...

Buduaarile Mialt.