Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuula Merlyn Uusküla uut singlit “Vabaks lastud lind”

Merlyn Uuskülal, artistinimega Merka, ilmus täna uus singel. Lauljatar rääkis Buduaarile oma uuest loost ning oma üllatusesinemisest läinud nädalavahetusel Pärnus.

 

Merlyn Uuskülal ilmus täna uus singel. Lauljatar rääkis Buduaarile oma uuest loost ning oma üllatusesinemisest läinud nädalavahetusel Pärnus.

7. augustil toimus Pärnu ööklubis Sugar suve suurima hobimodellivõistluse Martini Summer Model finaalüritus, kus esines nii Virgo Veldi kui ka tüdrukutebänd Sommer in the City. Kuid samal üritusel viibis ka lauljatar Merlyn Uusküla, kes tegi rahvale üllatusetteaste! Merlyn esitas oma viimase hiti "Ihuüksi".

Lauljatar rääkis Buduaarile, et suvi on tal olnud väga töine. "Olen pea igal nädalavahetusel esinenud, tulin just alles Saaremaalt!" Sellegipoolest võis Merlynit näha ka vabal õhtul esinemas. "Esinesin täiesti ekspromt, sest Buduaar on minu sõber ja tahtsin teha toreda üllatuse kõigile," rääkis ta oma esinemise tagamaadest. Sugaris oli Merlynit vaatamas ka tema uus austaja, kellest lauljatar ise lähemalt rääkida aga kahjuks ei soovinud!

Lisaks esinemistele salvestab Merlyn praegu stuudios uusi laule. "Käib plaadi materjali salvestamine, sel sügisel ilmub minu esimene oma album ja ma olen väga põnevil!" rõõmustab ta. Täna ilmus Merlynil, kes nüüdsest kasutab artistinimena oma täispikka nime, ka uus singel "Vabaks lastud lind". "Lugu räägib inimesest, kes on lahti lasknud kõigest eelnevast ning ta tunneb ennast vabana kui lind ning laseb end kanda tuulel, mis viib ta vastu saatusele," jutustab ta värskest loost. Plaanis on teha ka varsti muusikavideo: "Video plaan on küll, kas teostus ka õnnestub, eks seda ole näha. Loodetavasti ikka saab teha."

Buduaar.ee

 


[gallery ids="1951907,1951914"]