Reklaam sulgub sekundi pärast

LIHTSAD NIPID, mille abil oma näonahka niisutada

Päevast päeva puutub meie näonahk kokku kas tuule, saastainete või päikesega, mis kõik omavad laastavat mõju ka meie välimusele.  Selleks, et oma näonahale väikene turgutav taastus lubada, ei ole ilmtigimata vaja tõtata abi otsima kosmeetikult või hirmkallitest näomaskidest. Võibolla juba tead, kuid sellegpoolest tuletame meelde, millsied on mõned lihtsat moodused oma näonaha eest hoolitsemiseks. 

Päevast päeva puutub meie näonahk kokku kas tuule, saasteainete või päikesega, mis kõik omavad laastavat mõju ka meie välimusele. Selleks et oma näonahale väikene turgutav taastus lubada, ei ole ilmtigimata vaja tõtata abi otsima kosmeetikult või hirmkallitest näomaskidest. Võibolla juba tead, kuid sellegipoolest tuletame meelde, millised on mõned lihtsat moodused oma näonaha eest hoolitsemiseks. 

1. Hellita oma nägu piimaga

Piimhappel on omadus säilitada naha niiskustasakaalu. Piim mõjub kuivale nahale väga pehmendavalt ja rahustavalt. Selleks et oma nägu piimaga hellitada, ei tarvitse teha muud, kui asetada piimas leotatud riidest lapike oma näole ning hoida kümme minutit. Seejärel loputada nägu leige veega. Ära pese seebi ega muu puhastusvahendiga, kuna siis kestab piima niisutav mõju kauem. 

2. Oliiviõli ja munakollane 

Sega omavahel kokku kaks munakollast ja supilusikatäis oliiviõli, aseta segu oma näole ning lase mõjuda 15 minutit. Oliiviõli on üks tõhusaimatest niisutajatest ning munakollane toidab nahka rikkalikult, muutes selle imeliselt pehmeks ja siledaks. 

3. Kohupiim kui koorija

Kohupiim toimib suurepäraselt ka kui koorija, eemaldades surnud naharakud ja lisades nahale uut elujõudu. Lisaks sellele sisaldub kohupiimas ka rikkalikult antioksüdante, mis panevad jume särama. Kohupiima kogus võiks olla üks supilusikatäis, millele lisa hulka veel üks supilusikatäis mett ning paar tilka sidrunimahla. Aseta segu oma näole, lase mõjuda 10 minutit ja pese leiga veega. 

 

Allikas: beautyandtips.com