Reklaam sulgub sekundi pärast

LILLET “BUDUAAR SUMMER MODEL 2017” finalistid selgunud!

Buduaar sõidab kaheksandat suve järjest koos kümne Eesti säravaima naisega suvepealinna, et viia suure modellipotentsiaaliga julgete ja elurõõmsate kaunitaridega läbi üks tore ja võistlusmomendiga päev. Selle tulemusena selguvad meie uued reklaamnäod, kes osalevad erinevates ilu- ja moeprojektides.

Meie sooviks on olla hüppelauaks, et anda noortele säravatele naistele võimalus jääda silma oma oodatava modellikarjääri osas potentsiaalsetele võtmeisikutele. 

Kõikide ilusate modellihingega tütarlaste seast, kes oma kandidatuuri LILLET "Buduaar Summer Model 2017" alamlehele üles laadisid, pääses otse finaali viis kõige kõrgema keskmise hindega kaunitari. Buduaari ja Lillet žürii valis võistlusele lisanud kaunitaride hulgast välja veel viis finalisti, kelles tundus olema kõige enam potentsiaali modellitööks. Neis oli seda, mida me soovime näha kogu järgneva aasta oma ajakirja moe- ja ilukaadritel ning meeleolukate ürituste catwalk'idel. 

Aga enne, kui me finalistidega Pärnus kohtume, saame nendega tuttavaks sel kolmapäeval Tallinnas, kui viime läbi esimese ühise tööpäeva fotomodellidena. Võrdsetel alustel ja võrdse ülesandega võistluse järelkaja saad peagi lugeda ka siin Buduaari lehel. 

Finaalüritus toimub 11. augustil unetus Pärnus, kus meie armsad, toredad ja ilusad modellikandidaadid pakuvad vaatajatele silmailu päeval rannas ja õhtul ööklubis Sunset. 

Esinemisterohke võistluspäev selgitab välja, kellel on võimalus saada 2017. aasta suvemodelli peavõitjaks. Taas kord jälgige meie sõnumeid ja tulge kindlasti finalistidele kaasa elama. 

Finalistid on järgmised kaunid naised:

1. Nimi: Kherli
Sünnikuupäev: 15.04.1991
Kodulinn: Tartu
Hobid: Fotograafia, jumestus ja juuksuriamet
Endast: Olen rõõmsameelne ja tegus noor naine. Tegelenud juuksuriametiga ning naudin seda väga. Olen eelnevalt mitmeid aastaid tegelenud promotööga, tänu sellele olen julge suhtleja. Meeldib pildistada loodust, kokata, laulda ja lastega tegeleda.

2. Nimi: Kirsti 
Sünnikuupäev: 06.07.1994
Kodulinn: Tallinn
Hobid: Muusika (laulmine), sport, fotograafia
Endast: Olen üks energiline ja päikeseline suhtlemist armastav neiu. Mulle meeldivad uued ja põnevad väljakutsed, mis panevad mind proovile ja viivad elus edasi. Usun, et me peaksime alati midagi uut proovima ja just uskuma iseendasse, seetõttu otsustasin, et soovin just siia kandideerida. Kuna olen alati unistanud modellitööst, kuid pikkus seda ei luba, siis tundus ideaalne võimalus, millest kinni haarata. Kaamera ees ja ilumaailmas üldiselt tunnen ennast väga mugavalt ning tundub see miski, mida mulle väga meeldiks teha.
3. Nimi: Kadi-Liis 
Sünnikuupäev: 11.09.1997
Kodulinn: Põltsamaa
Hobid: Laulmine, fotograafia, lugemine
Endast: Olen 19aastane tütarlaps Põltsamaalt. Kuigi olen pärit väikelinnast, on õpingud toonud mind Tallinnasse ning siiamaani naudin suurlinnaelu täiel rinnal! Peale õpinguid soovin rohkem aega kulutada reisimisele. Iseloomult olen alati sõbralik ning sõprusringkonnas tuntud kui "hoolitsev nagu ema".
4. Nimi: Elis 
Sünnikuupäev: 21.06.1998
Kodulinn: Tallinn
Hobid: Tantsimine, sport
Endast: Rõõmsameelne ja seltskondlik neiu, kellele meeldivad igasugused väljakutsed elus, tantsimine, positiivsus ja tervislik eluviis. Samuti tegelen promo ja modellindusega.
5. Nimi: Geili
Sünnikuupäev: 29.07.1998
Kodulinn: Pärnu
Hobid: Laulmine, kitarri mängimine, pildistamine
Endast: Olen rõõmsameelne 19aastane Pärnumaa tüdruk. Üldiselt tegelen veel õppimisega, kuid meeldib alati leida endale uusi väljakutseid ning ennast proovile panna.
6. Nimi: Gabriela
Sünnikuupäev: 30.06.1996
Kodulinn: Tallinn
Hobid: Sportimine, lugemine
Endast: Päikeseline, särav ja hea suhtleja võiksid mind kõige paremini iseloomustada. Lisaks naerusuine ja avatud uutele põnevatele väljakutsetele, et ennast arendada ja proovile panna!
7. Nimi: Mariliis 
Sünnikuupäev: 22.02.1993
Kodulinn: Tartu
Hobid: Reisimine, tantsimine, laulmine, jalgrattasõit, raamatute lugemine, fotomodellindus
Endast: Olen üliõpilane Tartus, Iluduskuninganna 2016 finalist.
8. Nimi: Lyseth
Sünnikuupäev: 06.12.1995
Kodulinn: Viljandi
Hobid: Tennis, jooksmine, tantsimine
Endast: Olen väga rõõmsameelne, särav, julge ning pealehakkamist täis neiu! Tegelesin pikalt promotööga ning siis hakkasin go-go'd tantsima klubides ja artistidega, nüüdseks tegin enda promo- ja modelliagentuuri Moiety. Võistlusest võtsin osa just sellepärast, et näidata Teile, mis minus peitub! 
9. Nimi: Riina 
Sünnikuupäev: 28.05.1999
Kodulinn: Tallinn
Hobid: Mängin jalgpalli, meeldib uusi kogemusi saada ning erinevaid keeli õppida
Endast: Olen üks tüdruk, kes haarab elust kõike.
10. Nimi: Triin
Sünnikuupäev: 21.10.1983
Kodulinn: Tartu
Hobid: Maalimine, antiikmööbli ja -esemete kogumine, teatrietenduste ja kontsertide külastamine, metsas või pargis jalutamine, trennis käimine
Endast: Olen uudishimulik, rõõmsameelne, jutukas, seltskondlik, meeldib tervislik eluviis.