Reklaam sulgub sekundi pärast

LOODUSLIKUD NIPID, mida teha kuivade ja katkevate juustega

Kuigi kasutad oma juuksetüübile vastavat pesuvahendit, pole sa oma juustega ikkagi rahul? Lisaks sellele, et juuksed on kuivad, need ka katkevad kergesti? Ole mureta, sa ei pea juuste poputamiseks tingimata kalleid šampoone ja maske ostma, vaid abi saab ka rahvameditsiinist. Facebooki rahvameditsiini ja teadmiste grupis annavadki kasutajad nõu, kuidas koduste vahenditega juuksed taas terveks ja säravaks saada. 

"15 minuti meemask juustele - pese mesi lihtsalt sooja veega maha ja loputa kaselehetõmmisega," soovitab üks.

"Üldiselt peaks muret lahendama mida sööd, jood. Minul head ja kiired tulemused kasekäsnaga. Iga hommik tl kohvi sisse. Ilusad küüned ja juuksed. Kasutan jahvatatud kasekäsna, mis on segatud männikasvuga. Minul läks umbes kaks kuud ja tulemuseks kiire juuksekasv. Kasutan juba kaks aastat ja juuksed paksemad ja tugevamad. Proovitud, toimib," soovitab teine. 

"Mandliõli. Kui pikad juuksed, siis ööseks patsi, et ei hõõruks mööda patja. Pesta jaheda veega, rätikut mitte hoida peas kauem kui üks minut, mitte föönitada. Tarbida vitamiine ja mineraale. Olulised on MSM ja oomega-rasvhapped," annab kolmas kasutaja nõu. 

"Mina soovitaks kanepiseemneõli. Masseerida sisse ja mõjub peanahale ja juuste kasvamisele hästi, uued tulevad tugevamad. Samamoodi on hea sibul (tükkidena, need saab pärast kuidagi välja) ja muna ja mesi," kirjutab neljas. 

"Ma soovitaks kehvade juuste puhul esiteks ära jätta piimatooted, mul ikka oli märgatav vahe. Ka stressihormoonid mõjutavad. Teha ka kohvivabasid päevi, puhata salaja nii palju kui saab, teha rohkem lõunaund, süüa külmpressitud õlisid ja seda kohe supilusikaga," leiab veel üks kasutaja.