Reklaam sulgub sekundi pärast

LORENZ – SNÄKIMAAILMA EKSPERT juba aastast 1889

Tõepoolest, Lorenzi kaubamärk on juba 128 aastat vana, kuid brändi sisu ja iseloom on soliidsest vanurist valgusaastate kaugusel. Kaasaegne Lorenz on trendikas, tervislik ja eneseteadlik ning just need omadused kombineerituna kõrge kvaliteediga on see, mis paneb snäkisõbrad Lorenzisse armuma.

Lorenzit tuntakse peamiselt tema aastakümneid Euroopa snäkituru esikolmikus platseeruvate lipulaevade Saltlettsi, Pomsticksi, Crunchipsi ja Curly järgi. Ajas hästi vastu pidanud monobrändid on vahepeal oma pakendit muutnud ning tootearendus on omalt poolt mõne uue ja trendikama (tervislikuma) komponendi lisanud. Moodsamad ajad on valikusse lisanud sellised põnevad tegijad nagu Chipsletten, Crustics, Fascinations ja NicNac's pähklid, Monster Munchi snäkid ning Naturals kartulikrõpsud. Olenemata sellest, kas tegemist on vanade tuttavate või uute põnevate monobrändidega, on brändi põhimõtted jäänud aastatega samaks. Põhirõhk on sellel, et kaup oleks võimalikult aus, s.t tooted sisaldaksid ainult naturaalseid tooraineid ning sealhulgas ka naturaalseid lõhna- ja maitseaineid. Tänapäeval laialt kasutatavad maitsetugevdajad Lorenzi retseptidesse ei kuulu. 

Miks haarata snäki järele?

Kiire elutempo ja liikuv elustiil tekitavad vajaduse võtta kiireks kosutuseks kerge vahepala või snäkk – olgu see siis mõnus Saltletts soolakringel, peotäis krõmpskattega NicNac's pähkleid või mõnusad õhulised Crunchips krõpsud. Nälg saab kiirelt kustutatud ning mis veel parem, ka maitsemeel saab mõnusa ergutuse. Kiire elutempo vajab lisaks maitsemeele ergutamisele ka mugavaid lahendusi ning üha enam tulevad moodi taassuletavad pakendid. Lorenz on ka selle peale mõelnud ning lisaks püstisele pakendile (Doypack) on Crustics pähklite pakendid taassuletavad.

Tõstab tuju!

Mida lubada endale hetkedel, mil on vaja tuju tõsta või kui tahad lubada endale mõnda oma lemmiktoitu või -snäkki? Loomulikult on igaühel oma väljakujunenud lemmikud, kuid ajal, mil terve maailm liigub tervislikumate trendide suunal, on siiski hea teada, et mõni pealtnäha pahelisem snäkk on tegelikult naturaalne ja aus toit. Heaks näiteks on väga kerged ja mõnusad Premium kvaliteediga Naturals sarja kartulikrõpsud, mille rosmariini- ja Balsamico äädika maitsed on vaieldamatult nõudlikuma maitsemeelega snäkitarbija lemmikud, kuid üllatus-üllatus, sobivad ideaalselt ka neile, kellel on probleem gluteenitalumatusega. 

Jaga kõige kallimatega

Me elame jagamise ühiskonnas ja snäkid on ideaalne toit, mida jagada sõpradega, kallimaga, perega jne. Vahet ei ole, kas olete mõnusalt diivanile kerra tõmmanud, et lemmikfilmi vaadata, või mõne suure ja kärarikka peo keskpunktis – te jagate seltskonnaga samu maitseelamusi. 

Ja sealt edasi on sinu enda teha, kas oled ise piisavalt julge, et minna mõnele sümpaatsele tegelasele snäkki pakkuma või nii muuseas alustad vestlust teemal, et need uued Pomsticksid on ikka ülimegahead. 

 

[gallery ids="3014145"]