Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDAGI MEESTELE: miks pole mõistlik ennast duši all rahuldada?

Ilmselt on nii mõnigi mees vaevanud oma pead küsimusega, miks duši all masturbeerimine küll nii kleepuv tegevus on. Nüüd on sellele ka vastus leitud. Nimelt tekib duši all masturbeerides keemiline reaktsioon, mis muudab eneserahuldamise üheks parajalt räpaseks tegevuseks, vahendab Medical Daily. 

Sperma koosneb paljudest ainetest, muuhulgas ka vitamiinidest, mineraalidest ja proteiinidest - igal ainel on oma ülesanne. Seemnevedelik muudab kogu sperma olemuse pehmeks ja kleepuvaks aineks. Teadlased pole veel kindlad, kuidas antud hüübimisprotsess täpselt toimib, aga nad arvavad, et see kaitseb spermat tupe happelise keskkonna eest. Eesnäärme antigeen (PSA) muudab sperma aga vedelaks, et see pääseks munaraku juurde oma ülesannet täitma. 

Täpsemat põhjust, miks sperma veega kokku puutudes kleepuvaks muutub, pole teada. Üks võimalik põhjus võib olla, et vesi takistab PSA-l oma ülesande täitmist ning seega muutubki sperma kleepuvaks ning seda on raskem maha pesta. 

Kuigi duši all masturbeerimine võib küll mugav olla, siis vältimaks kleepuvat spermat, tasuks ennast rahuldada siiski mujal. 

Vaata Youtube'ist ka õpetusvideot, kus ajakirjanikust skulptor Levi Sharpe selgitab, miks sperma kleepuvaks muutub, siit.