Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLIST SUPERVÕIMET SOOVIKS ENDALE Eesti Instagrami staar Katri Palm?

Eksootilised riigid, kaunid päikeseloojangud, kõrvu paitav merekohin, keelt alla viivad toidud... Kõlab nagu muinasjutt. Eestist pärit paari jaoks on see aga argipäev. Juhani Särglep ja Katri Palm teevad seda, millest enamik noori vaid unistab: paar reisib mööda maailma, peatub parimates hotellides ning jagab oma peadpööritavaid seiklusi ka Instagramis. 

Kes veel Juhani ja Katri lugu ei tea, siis mõned aastad tagasi reisisid noored vaid puhkamise eesmärgil ja filmisid lõbu pärast. 2015. aastal tehtud kahenädalane reis Dominikaani Vabariiki aga muutis nende elu igaveseks. Pärast reisi tegi paar filmitud klippidest video ja otsis sinna juurde muusikat. Nad küsisid tol hetkel tundmatult artistilt nõusolekut, kes pakkus välja, et võiksid hoopis muusikavideo teha. Nüüdseks on videol üle 75 miljoni vaatamise.

Esitasime Katri Palmile mõned pöörased küsimused, mis nii mõnegi meist tummaks võtaks ning ühtlasi uurisime, mis on olnud paari kõige eksootilisem sihtkoht ja milline riik on hoopis pettumuse valmistanud. 

Millist supervõimet endale sooviksid?

Teleporteerumist - sellega jätaks kõik lendamised vahele.

Kui saaksid kristallkuulilt ühe küsimuse tuleviku kohta küsida, siis mis see oleks?

Ma ei küsiks oma tuleviku kohta üldse, sest selle miski teadmine paneb su alateadlikult juba piiridesse ja ei lase juhtuda asjadel, mis oleks juhtunud siis, kui sa oleks edasi elanud teadmata.

Kas tahaksid olla natuke rikkam või natuke kuulsam?

Plaan on olla piisavalt jõukas, et kõigega toime tulla.

Mis on su naiselik nõrkus?

Nutella.

Kelleks tahtsid saada väikese tüdrukuna?

Mäletan väga hästi - tahtsin saada tantsijaks, kuid tolleaegne unistus pole täitunud. Siiski elan praegu elu, millest mõned aastat tagasi vaid unistasin.

Milline on siiani olnud kõige eksootilisem sihtkoht?

Üks erilisemaid kohti on olnud Jaapan - sealne kultuur on lihtsalt niivõrd ainulaadne.

Milline sihkoht on aga pettumuse valmistanud?

Üheski sihtkohas ma üldiselt pettunud ei ole, lihtsalt mõned riigid on pigem sellised, kuhu tagasi nii väga ei kipu - näiteks India.

Mida on mööda maailma ringi reisimine sulle andnud?

Reisimine on meeletult avardanud silmaringi, muutnud minu ellusuhtumist, teinud mind enesekindlamaks ning oluliselt optimistlikumaks ja positiivsemaks, kui ma olin varem. Kindlasti olen ma loonud väga hea rahvusvahelise suhtlusvõrgustiku nii erinevate brändide kui ka agentuuridega ja muidugi olen ka loonud palju uusi sõprussuhteid.

Vaata pilte ka paari Instagrami kontolt