Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS TOITU KATE MIDDLETON prints Williamile valmistab?

Hertsoginna Catherine ei kuulu sugugi nende naiste hulka, kes kodus ise üldse süüa teha ei armasta ning tegelikult on ta köögis vägagi andekas erinevaid roogasid valmistama. Kui võimalus tekib, kokkab Kate suurima hea meelega ning tal on ka üks eriliselt lemmik roog, mida ta prints Williamile kõige rohkem teha armastab.

Hertsoginna Catherine ei kuulu sugugi nende naiste hulka, kes kodus ise üldse süüa teha ei armasta ning tegelikult on ta köögis vägagi andekas erinevaid roogasid valmistama. Kui võimalus tekib, kokkab Kate suurima hea meelega ning tal on ka üks eriline lemmikroog, mida ta prints Williamile kõige rohkem teha armastab.

Nimelt selgub, et Kate lausa jumaldab head karrit ning erinevad karritoidud ongi tema lemmikuteks. Prints William on küll teinud nalja, et ta näeb nii sale välja ainult sellepärast, et Kate teeb talle süüa, kuid tegelikkuses hindab prints oma abikaasa toitusid väga.

Ühised õhtusöögid pere seltsis on kuningliku paari silmis väga hinnalised, kuigi väga tihti nad seda luksust endale siiski lubada ei saa.

Võimalusel õhtustatakse koos Middletonide perega ning nauditakse rahulikku istumist koos hea ja parema toiduga.

Allikas: Women`s Health