Reklaam sulgub sekundi pärast

NAGU HOLOKAUST: kasuema näljutas ja piinas 5-aastast poissi

37-aastane Tammi Bleimeyer piinas oma 5-aastast kasupoega õõvastaval kombel ning sellel lasi sündida ka poisi isa Bradley. Kui Tammi teismeline poeg poleks kohtus oma ema vastu tunnistanud, oleks naine ilmselt ka karistusest pääsenud, ent tänu sellele, et tema bioloogiline poeg otsustas kohtus õigluse jalule seada, mõisteti naine 28-aastaks vangi.

Tammi mõisteti 28-aastaks vangi neli aastat tagasi - toona oli tema kasupoeg vaid 5-aastane ning arstide sõnul oli poisi olukord niivõrd nukker, et vaid üks päev veel ja ta oleks leitud surnuna.

Tammi näljutas poissi ning hoidis teda trepi all pimedas ruumis luku taga. Päevas anti poisile viil leiba ja kui ta seda õigel ajal ära ei söönud, võttis kasuema ka selle ära. Lisaks avastasid arstid näljutatud poisi kehal mitmeid muhke ja löögiarme. 

Arstid suutsid poisi päästa ning täna on ta 9-aastane terve ja rõõmus poiss, kes viidi taas kokku oma bioloogilise emaga.

Tammi bioloogiline poeg, kes kohtus ema vastu tunnistusi andis, ütles oma emale toona: "Sa tegid suure vea ja pead nüüd tagajärgedega silmitsi seisma." Tagajärg viis naise vanglasse, kus ta peab veel 24-aastat istuma.

Pilte näljutatud kasupojast näed siin