Reklaam sulgub sekundi pärast

„Naised on alati armunud! Iseendasse!“

François de La Rochefoucauld (prince de Marcillac) on öelnud: „Naised on alati armunud! Iseendasse!“
Usutavasti sisaldub selles väites üsna palju tõde, mis seletab omakorda enamust naistele omistatavatest headest omadustest – inimene, kes on armunud (ja miks mitte armunud iseendasse), on särav, empaatiline ja ülesehitav.


François de La Rochefoucauld (prince de Marcillac) on öelnud: „Naised on alati armunud! Iseendasse!“
Usutavasti sisaldub selles väites üsna palju tõde, mis seletab omakorda enamust naistele omistatavatest headest omadustest – inimene, kes on armunud (ja miks mitte armunud iseendasse), on särav, empaatiline ja ülesehitav. Et maailmas püsiks ilu, sära ja headus, peaksid kõik hoolitsema selle eest, et naised saaksid olla armunud!


Esimene veebipõhine kingakauplus Eestis Kingakaubamaja.ee ja  seda toetav Kingaklubi SHOE ME! armastavad säravaid naisi ning on kirega pühendunud kingadele! Kingakaubamaja südameasjaks ja missiooniks on eesti naistele väga ilusate, mugavate ja kvaliteetsete jalatsite kättesaadavaks muutmine ja jalatsitööstusest ja –trendidest teadmiste pakkumine.
Kingakaubamaja.ee teeb oma tootevaliku lähtudes tänapäeva toimeka naise kuvandist - see naine on asjalik, töine ja loominguline ning oskab hinnata aega ja mugavust. Samas ei ole see naine minetanud grammigi oma igiomastest tunnustest nagu edevus, soov kaunis ja kordumatu välja näha ning tahtmine pilke püüda. Kingakaubamaja.ee tooted pärinevad disaineritelt, kelle toodang on valmistatud käsitsi ning iga mudelit toodetakse vaid väikestes kogustes. Kingakaubamaja.ee pakub heas mudelivalikus kvaliteetseid, mugavaid ja silmatorkavaid disainkingi ja -saapaid, mis kombineerivad endas klassikat ja viimaseid trende. Kingakaubamaja veebipoe tootevalik pärineb tuntud Euroopa kingadisaini juhtivatest riikidest nagu Itaalia, Hispaania ja Portugal.

Kuidas ihaldatud jalanõusid endale osta
Kingakaubamaja.ee veebipood pakub kõigile naistele  mugavat võimalust shopata kodus, arvuti tagant lahkumata. Laos olevad kingad toimetatakse pealinna piires ostjatele kätte sama tööpäeva jooksul, kõik tellitud kingapaarid jõuavad omanikeni hiljemalt 3-4 päeva jooksul pärast ostu sooritamist.
Kingakaubamaja.ee teeb pidevalt pingutusi selleks, et muuta veebist jalatsite ostmise uudne moodus oma klientidele võimalikult mugavaks ning lihtsaks.
Ostu sooritamiseks on erinevaid maksmisvõimalusi. Võimalus maksta veebis kauba tellimise juures nii tavamakse- kui ka krediitkaardiga, maksmine arve alusel või siis soovi korral saab lasta kulleril endale koju tuua kasvõi mitu paari kingi-saapaid, proovida neid jalga ja valida välja oma lemmikud ning tasuda kohapeal kullerile makseterminali abil.
Selleks, et oma sõbratare või ema või õde rõõmustada sünnipäevade või muude tähtpäevade puhul, pakub Kingakaubamaja ka kinkekaarte.
Alates selle aasta jaanuarist on ainukese kingapoena Eestis just Kingakaubamajas lisandunud fantastiline võimalus maksta südame võitnud kingade ja saabaste eest järelmaksuga! Sellise võimaluse tagab klientidele hea koostööpartner OÜ Koduliising ehk LIISI Järelmaks.
Kingakaubamaja.ee toimetusi toetav kingafännide klubi SHOE ME! korraldab pidevalt suuremaid ja väiksemaid kingaõhtuid, mille käigus on naistel tore võimalus näha ja proovida kõiki kollektsioonis olevaid jalatseid ning rääkida väikese veini või kohvi saatel „kingajuttu“. Klubiüritusi korraldatakse eriti heal meelel neile naistele, kes omal initsiatiivil võtavad kokku umbes 10-15-liikmelise seltskonna ning ise ennast meile külla kutsuvad!
Kingakaubamaja hindab oma klientide arvamust ja panust uute kollektsioonide väljavalimisel. Selleks on kõigi naiste arvamused ja kommentaarid teretulnud Kingakaubamaja.ee Facebook’i  fännilehel aadressil http://www.facebook.com/pages/Kingakaubamajaee/72680417831

Et kõigi kingagurmaanide sportlikku vaimu ja entusiasmi üleval hoida, korraldatakse  pidevalt motiveerivaid mänge/võistlusi ning võitjaid ja loosiõnnelikke premeeritakse heldelt. Hetkel loositakse Kingakaubamaja.ee aktiivseimate fännide vahel välja seksikamaid saapaid. Loe sellest  lähemalt Facebook’i fännilehel.

Kingakaubamaja kutsub teid kõiki liituma Kingakaubamaja.ee kingagurmaanide ridadega facebook’is ning veebipoes www.kingakaubamaja.ee .

Andugem süümepiinadeta ja siiralt naiselikule edevusele, sest maailm ei muutu sellest halvemaks! Pigem võimaldab see meil endale rohkem meeldida.
Ja kui veelkord tagasi tulla krahv de La Rochefoucauld juurde, siis on see suurmees öelnud ka nii:
If we resist our passions, it is more due to their weakness than our strength.
Kingakaubamaja.ee