Reklaam sulgub sekundi pärast

NAISTE 2 ILUVIGA, mis peletavad mehe kohe eemale

Mitmed uuringud on näidanud, et mehed eelistavad alateadlikult just neid naisi, kes oma välimuse eest hoolitsevad, ent siinkohal ei peeta silmas mitte tugevat meiki ja salongis tehtud soengut, vaid hoopis miskit muud. 

Mitmed uuringud on näidanud, et mehed eelistavad alateadlikult just neid naisi, kes oma välimuse eest hoolitsevad, ent siinkohal ei peeta silmas mitte tugevat meiki ja salongis tehtud soengut, vaid hoopis midagi muud. 

Hoolitsetud välimusega naine tähendab mehe pilgu läbi seda, et naine hoolitseb oma naha, juuste, küünte ja keha eest üldiselt. Treenitud figuur, puhtad juuksed, terved ja tugevad küüned ja särav jume on see, mis mehe põlvist nõrgaks võtavad.

Kuid on ka asju, mis naiste silmis mõjuvad meestele erutavalt, ent tegelikkuses on toime täpselt vastupidine.

Allpool on välja toodud naise kaks levinud iluviga, mis meestele sugugi ei meeldi:

1. Aastaringne päevitus

Solaariumi tippaeg on õnneks läbi ning hinnas on taas kord loomulik nahatoon. Päikese käes omandab nahk tunduvalt kaunima jume kui solaariumis ning viimases on oht ennast ka üle päevitada, mis muudab nahatooni lausa grillkana sarnaseks. Mitte ükski mees ei pea seda jumet seksikaks - see võib tunduda kummaline, aga meestele tõepoolest meeldivad heleda nahaga naised, kes ei riku oma nahka.

2. Perfektne soeng, kuhu kuulub palju juukselakki

Meestele meeldib loomulik ilu ning nad kinnitavad kõik, et pole midagi mõnusamat kui värskelt pestud juuste lõhn. Meestele meeldib see, kui naise juuksed on loomulikus asendis ehk siis ei mingit keerulist soengut, vaid pigem kerge loomulik lainetus või lokk. Kange juukselakk mõjub neile aga lausa ärritavalt.

Allikas: sheknows