Reklaam sulgub sekundi pärast

NII ARMAS! Getter Jaani näitas kasvavat beebikõhtu

Armastatud lauljatar Getter Jaani kohtus oma elukaaslase Ott-Sander Palmiga 2011. aastal "Tantsud tähtedega" saates, kus noormees tema tantsupartneriks oli. Kuigi alguses eitasid nad mõlemad oma suhet, on nad nüüdseks juba kuus aastat koos olnud ning peagi on oodata ka perelisa. 

Imearmsa uudise tegi Getter avalikuks jõululaupäeval, kui postitas oma Instagrami kontole foto, millel on näha pisikest beebikõhtu. Kaadri juurde kirjutas ta kommentaariks: "Mu kallid! Soovin teile kõikidele imesid täis jõule! Soovin, et oleme kõik terved, õnnelikud ning et meid kõiki ümbritsevad inimesed, kes meid tõeliselt armastavad ja hoiavad! Armastan jõulude puhul kõige rohkem seda, et terve pere on koos ja keegi ei pea kuhugile kiirustama! Armastust igasse päeva."

Kui Getter muidu postitas oma tegemistest pilte sotsiaalmeediasse üsna tihti, siis pärast seda, kui ta lapseootusest fänne teavitas, on tema kontol pigem vaikus olnud. Hiljuti parandas lauljatar aga selle vea ning avaldas Instagrami story's kaadri, kus on näha tema kasvavat beebikõhtu. 

Tuleb tunnistada, et rasedus sobib naisele imehästi ning ka kõhuke on juba kenasti kasvanud.