Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID ANETE JAANUARIKUU taroskoop: “Tegeletakse rohkem emotsionaalsete teemadega!”

Iga kuu alguses jagab TV3 saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" populaarsust kogunud nõid Anete oma nägemust algavast kuust. Nõid Anete kirg on astroloogia ja tarokaardid. Ta on ennast nii palju arendanud, et julgeb abi pakkuda ka teistele ja tema spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid, vahendab Uudised.ee.

"Töö- ja rahaasjades tuleb välja, et väga paljud inimesed otsustavad tõenäoliselt mõne uusaasta lubaduse või siis lihtsalt selle tõttu, et on alanud uus aasta alustada mingit sorti uut plaani, uut projekti - mingitsorti edasiminek hakkab toimuma. Samas näitavad siin kaardid, et väga palju inimesed võivad sõltuda kellegi teise või iseenda tujudest. 

Emotsionaalne seisukord on inimestel jaanuarikuu jooksul väga habras. Seetõttu on jaanuar seotud rohkem emotsioonidega, kui otseselt sellise raha tegemise või suurte plaanidega. Jaanuar on ka väga pikk kuu ja selle pikkus väsitab inimesed ära. Rohkem tegeletakse oma emotsioonidega, kui reaalsete rahaasjadega. 

Väga paljud inimesed võivad tunda, et nad on kusagil mustris kinni ja nad ei saa sealt mitte kuidagi välja. Kuigi tähekaart ja maakaart näitavad, et inimestel on võimalus hakata looma midagi pikaajalist. Jaanuar on vaikne kuu - siin võidakse millegipärast tülitseda ja inimesed võivad ennast partnerlussuhetes natukene üksikumana tunda, aga jaanuari teises pooles käiakse inimestega rohkem läbi," ennustab nõid Anete.