Reklaam sulgub sekundi pärast

PARIM KOOLILÕPUKINK ON MÄLESTUS ilusa ehte näol

Kohe varsti on ukse ees aasta üks pidulikemaid päevi paljude neidude  jaoks. Juba mitmed kuud enne koolilõpetamist hakatakse mõtlema sellele, kuidas näha sel tähtsal päeval välja eriline ja kaunis. Millist kleiti kanda ja  millised  eheted ning aksessuaarid oma riietusele särtsu juurde lisamaks valida, on peamised küsimused, mis õhus hõljuvad. Teisalt on tegu ka ajaga, kus lapsevanemate mõtteid kimbutab küsimus, mida oma tütrele selleks eriliseks puhuks kinkida? 

Kohe varsti on ukse ees aasta üks pidulikumaid päevi paljude neiude jaoks. Juba mitmed kuud enne koolilõpetamist hakatakse mõtlema sellele, kuidas näha sel tähtsal päeval välja eriline ja kaunis. Millist kleiti kanda ja millised ehted ning aksessuaarid oma riietusele särtsu lisamiseks valida, on peamised küsimused, mis õhus hõljuvad. Teisalt on tegu ka ajaga, kus lapsevanemate mõtteid kimbutab küsimus, mida oma tütrele selleks eriliseks puhuks kinkida? 

Üheks enim levinud kingiideeks võime pidada ehteid ning ei ole kahtlustki, et just kaunid ja erilised ehted on need, mis panevad iga tüdruku silmad särama. Kuidas ja mille järgi aga valida õige ehe? Tänapäeva moemaailmas, kus hooajatrendid ja kiiresti vahelduv massimood on võtnud enda kanda suure osa tüdrukute ja naiste igapäevastilistikast, võib juhtuda, et kergelt sulandutakse ühte halli massiga ning kaotatakse seeläbi omaenese stiiliidentiteet. Iseendaks jäämise puhul võib olla üheks suurimaks õlekõrreks teadlik ostlemine ja üksnes kvaliteetse loomingu tarbimine. See on üheks põhjuseks, miks vanemad võiksid ka oma lastele kinkida midagi tavapärasest prestiižsemat ja kvaliteetset. Stiilseima valiku kauneid ehteid lõpukingiks võib leida just Glanz&Glamuur e-poest, kuna sealsed brändid on suutnud kinnitada oma kanda ehtebrändide absoluutses tipus. Ei leidu ilmselt tütarlast, kelle näole ei ilmuks naeratus, kui nende aksessuaarilaekasse lisandub näiteks mõni Ti Sento ehe, millest kumab läbi moepealinna Milano aegumatu stiil ja maitsekus. Loomulik elegants on see, mis muudab need ehted igaühe unelmaks ja kahtlemata rõõmustab koolilõpetaja, kui oma kinkekarpi avades leiab sealt mõne glamuurse ehte. 

Kui ostad lõpukingi just Glanz& Glamuur e-poest ja valid välja kaunid Ti Sento ehted, avaneb sul suurepärane võimalus olla üks õnnelikest, kes võidab oma tütrele auto kasutusõiguse juuli- ja augustikuuks. Mis võiks olla veel parem üllatus kui kaunid ehted ja isiklik auto suvekuudeks? Selleks, et saaksid kampaanias osaleda, soeta ost enne 19.06 SIIT. Õnn näkkab neile, kes sellesse usuvad!