Reklaam sulgub sekundi pärast

Paris Hilton: ”Homod on maailma kiimasemad inimesed!” Link videole

Seltskonnakaunitar Paris Hilton peab seletama oma negatiivseid kommentaare homoseksuaalide kohta.

Seltskonnakaunitar Paris Hilton peab seletama oma negatiivseid kommentaare homoseksuaalide kohta.

Paris Hilton sattus ebamugavasse olukorda, kui New Yorgi taksojuht lindistas salaja Hiltoni ja tema homosõbra arutelu takso tagaistmel, kirjutab Ilta Sanomat.

Lindistuselt selgub, kuidas Parise sõber võttis jutuks telefonirakenduse, mida mõned homomehed kasutavad juhuslike seksikaaslaste leidmiseks.

”Öäk! Homod on maailma kiimasemad inimesed. Suuremal osal neist on kindlasti AIDS. Kui ma oleksin homomees, siis kardaksin kogu aeg AIDSi suremist,” rääkis Hilton lindistusel.

Hiltoni pressiesindaja püüdis kaunitari arvamust, mis on juba jõudnud homode õiguste eest võitlejate pahameele osaks saada, leevendada.

”Paris Hiltoni kommentaari eesmärgiks oli juhtida tähelepanu sellele, et ükskõik kellel on ohtlik seksida ilma kaitsevahendita. Hilton avaldas kommentaari pärast seda, kui tema lähedane homosõber rääkis homost, kes põeb HIV-d ja seksib kaitsevahendita. Hiltoni kommentaar oli algsest kontekstist välja võetud ja suunatud inimestele, kes reklaamivad ennast antud telefonirakenduses,” selgitas naise esindaja.

”Paris Hilton toetab homode ühiskonda ja ta ei kommenteeriks kunagi negatiivselt kellegi seksuaalset suundumust,” kinnitas pressiesindaja.

Vaata videot siit

 

Buduaar.ee