Reklaam sulgub sekundi pärast

Pole aega seksiks? Pane see siis oma graafikusse kirja!

Kui sa oma mehega tuttavaks said, siis keerles kõik teise inimese tundmaõppimise ümber. Sa tahtsid oma meespartneri keha tundma õppida ja iga sentimeetrit tunda. Mõne aja pärast avastasid sa, et armastus ei maksa arveid ja arved üha kogunevad...

[email protected]

Vanad head ajad ja reaalsus

Kui sa oma mehega tuttavaks said, siis keerles kõik teise inimese tundmaõppimise ümber. Sa tahtsid oma meespartneri keha tundma õppida ja iga sentimeetrit tunda. Mõne aja pärast avastasid sa, et armastus ei maksa arveid ja arved üha kogunevad. Elu võttis rutiinsema rütmi.

Sel ajal saab tavaliselt ka seksist tegevus, mida tehakse öösiti teki all. Natuke enne seda kui sa unne suikud. Mõnikord on aga nii uni, väsimus ja rammestus et ei jõua üldse seksini. Mida siis ette võtta, et see meeldiv tegevus sinu elust ei kaoks?

Kvaliteet mitte kvantiteet

Kui seks muutub tegevuseks, mida sa teed õhtuti teki all ja võtad seda pigem kui kohustust, saab olulisemaks kvaliteet mitte kvaliteet. Kui juhtute seksima vaid kord nädalas, on oluline et seks oleks super, see peab olema midagi mida oodata.
Seks ja spontaansus

On olemas selline müüt, et seks on spontaanselt parem. Aga kas sa arvad, et see puhkusereis, mida te 6 kuud plaaninud olite oleks olnud parem spontaanselt, ilma planeerimata? Ei usu, see oleks vastupidi võinud olla katastroof. Pooled asjad oleksid koju ununenud jne. Nii on ka seksiga. Loomulikult võib spontaanne seks olla fantastiline, aga planeerimine teeb selle vastuvõetavamaks ja turvalisemaks paarile, kes võibolla nädalas korra seksib. Kui sa tead, et kord nädalas on oodata metsikult head seksi, oled sa ka terve nädal erutatud ning seks tulebki maagiliselt hea!

Kui sul on lapsed ja täiskohaga töö, siis arvatavasti peadki sa seksi ette planeerima Sa tead ette planeerida, mida sa selga paned kui tähtis hetk käes. Kui spontaanselt seksida, võib juhtuda, et sinu koduperenaise pika säärega trussikud suruvad mehe erutuse pikaks ajaks tagasi. Kui sul on aega planeerida, siis paned meelega jalga oma seksikaimad stringid jne. Samuti on teil päevi aega üksteist üles kütta ja räpaseid sõnu üksteise kõrva puistata.

Kordamööda seks

Teiseks müüdiks on, et seks peab olema alati vastastikune. See tähendaks, et pead koguaeg teisele sama vastu pakkuma mis tema sulle. Kirg peaks siis olema sünkroonis. See on ju võimalik, aga selline seks ei lase sul täielikult ühelegi asjale keskenduda. Ei saa ju korraga keskenduda naudingule ja naudingu pakkumisele.

Seega tehke kõike kordamööda, mitte korraga. Naudi seda, mida su partner sulle teeb ja tunne sellest täit mõnu, alles seejärel paku partnerile joovastavat mõnu vastu ja lase temal nautida mis sul pakkuda on.

Rääkige, rääkige, rääkige!

Arvatakse, et kui tunned juba oma partnerit piisavalt kaua, siis tead kõike, mis talle meeldib ja kuidas ta tahab, et teda puudutataks. Tegelikult pole see asi päris nii. Inimese soovid ju muutuvad, kui kasutada koguaeg samu vanu nippe, mis partnerile ehk 4 aastat tagasi meeldisid, siis on need praeguseks juba kulunud. Tihti loodetakse selle peale, et partner loeks mõtteid ja mõtleks ise välja mis teine pool tahab. Selle asemel, et öelda mis meile meeldib või ei meeldi, teeme me tohutut tsirkust, et partner selle ise välja mõtleks. Tuleks oma kaaslasega rääkida, tuleb otse küsida kust talle meeldib et teda puudutataks ja mis talle ei meeldi. Otsekohesus viib sihile. Seks pole õnnemäng ja on palju kergem partnerile mõnu pakkuda, kui ta on ise sulle rääkinud, mis teda erutab ja mis mitte.

Nõuandeid rääkimiseks

â