Reklaam sulgub sekundi pärast

PUSSYCAT DOLLSI ENDINE LAULJATAR paljastas: “Ma ei olnud tüdrukutebändis, vaid prostitutsiooniringis!”

Tüdrukutebändi Pussycat Dolls asutajaliige Kaya Jones lõi oma kaaslastest kolmteist aastat tagasi lahku. Nüüd paljastas ta sotsiaalmeediakanalis, miks ta seda tegi.

PussyCat Dollsi endine lauljatar Kaya Jones rääkis lõpuks, miks ta 2005. aastal populaarsest tüdrukutebändist lahkus. Jones oli bändi üks asutajaliikmetest ja tema lahkumine tuli kunagi suure üllatusena. Pussycat Dolls on maailma üks populaarsemaid bände ja selle albumeid on müüdud kümneid miljoneid.

Produtsent Harvey Weinsteini avalikkuse ette tulnud ahistamissüüdistused on julgustanud ka mitmeid ohvreid oma suud puhtaks rääkima. Ka Jones rääkis viimaks tõe bändi kohta. Tema sõnul olid kogemused niivõrd karmid, et ta oli valmis loobuma 13 miljoni dollarilisest albumilepingust ja unistuste ametist.

"Minu tõde on siin. Ma ei olnud tüdrukutebändis, vaid prostitutsioonivõrgustikus. Me vaid sattusime olema kuulsad ja laulma samal ajal, kui omanikud raha tegid," kirjutas staar Twitterisse.

Lauljatari sõnul tähendas bändi kuulumine seda, et meeskond tuli alati enne mängijat.

"Meeskonda kuulumine tähendas seda, et pidid ükskõik kellega seksima, kui sulle sedasi öeldi. Kui nad ei suutnud sinu peal oma mõjuvõimu kasutada, nad sulgesid sind välja või panid sind narkootikume kasutama ning siis kasutasid seda sinu vastu ära."

Jones paljastas, et ühe teise bändi naisliige oli valmis enesetappu sooritama. Samuti väitis ta, et Weinstein ei ole ainus Hollywoodi ärakasutaja ja uskus, et kiivalt varjatud saladused tulevad ehk lõpuks ilmsiks.

"Harvey on vaid üks paljudest Hollywoodi röövloomadest. Millal suur nimekiri lõpuks ilmsiks tuleb?"

Samuti paljastas Jones, et ära kasutati ka mehi.

 

allikas: E!News