Taimsed valgurikkad oranžika värvitooniga mahlased kotletid, mis sobivad nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka lõuna- või õhtusöögi kõrvale. Valmistamine on imelihtne, ent maitse on nendel kotlettidel lausa oivaline ning tervislikud on nad samuti. Ideaalne niisama suupisteks, salati kõrvale või miks mitte burgeri sisse. Taimsed valgurikkad oranžika värvitooniga mahlased kotletid, mis sobivad nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka lõuna- või õhtusöögi kõrvale. Valmistamine on imelihtne, ent maitse on nendel kotlettidel lausa oivaline ning tervislikud on nad samuti. Ideaalne niisama suupisteks, salati kõrvale või miks mitte burgeri sisse. Vaja läheb: 3-4 kuhjaga spl kikerhernejahu2-3 spl porgandipüreed natuke soola, pipartvärsket tilliveidi basiilikut (soovi korral)1 spl oliiviõli8-10 spl vett Valmistamine: Lisa kikerhernejahu kaussi ning sega juurde vesi ja maitseained ning peeneks hakitud till. Seejärel sega juurde ka porgandipüree ning oliiviõli. Aja pann kuumaks ning tõsta lusikaga saadud segu pannile, just nagu teeksid “lusikapannkooke”. Retsepti näed ka Tuuli blogis siin
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: Liis Lemsalu jagas erilisi hetki puhkusest koos mehe ja pisipojaga
Meelis Lao podcastis „Keset elu“ salvestusel — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Meelis Lao podcastis „Keset elu“: aeg on ainus tõeline valuuta, mis on kõige kallim
Reet Härmat ja Brigitte Susanne Hunt — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Brigitte Susanne Hunt avaldab oma kaalulanguse nipid ja numbrid
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?