RETSEPT: PANNKOOGID šokolaadiga
pilt: Shutterstock

Pannkookide valmistamine on imelihtne ning tegelikult võib neid teha just siis, kui isu peale tuleb  see ei pea sugugi mitte toimuma just nädalavahetuse hommikul. Kui aga üks osa jahust asendada kakaoga, saad tulemuseks hoopis šokolaadised pannkoogid.

Tõsi ta on, et traditsioonilised pannkoogid näevad ette nisujahu kasutamist, ent tänapäeval on alternatiive niivõrd palju, et vajadusel leiab igaüks endale sobiva variandi: mandlijahu, kookosjahu, täisterajahu, tatrajahu jne. Ja siinses retseptis on üks neljandik jahust asendatud kakaoga. 

Retsept on lihtne: kolmele kuni neljale sööjale piisab, kui segad omavahel kokku 2 muna, 3 dl piima, 2,75 dl ehk 150 grammi jahu (sellest siis umbes 38 grammi kakaod), maitse järgi suhkrut ja soola. 

Arvesta sellega, et kakao on juba iseenesest magus, seega ei ole vaja suhkrut palju lisada. 

Mõnusat katsetamist!