Reklaam sulgub sekundi pärast

Rotermanni värsked uudised


Tänavakunsti ja -spordi sündmuste sari – Artland
Rotermanni kvartali mänguväljakul toimub suve lõpuni tänavakunsti ürituste sari – Artland, mis pakub igal nädalalõpul tasuta meelelahutust kogu perele. Erinevatel nädalatel saab näha parimaid Eesti breiktantsijaid, bmx-rattureid, trikikorvpallureid, tsirkust, capoeirat, flamenco- ja kõhutantsijaid, salsatantsijate showduelle ning paljusid teisi põnevaid esinejaid. Pilte joonistavad karikaturist Hugo Hiibus ja noored tänavakuntsnikud, lapsi lõbustavad joonisfilmide kangelased.
Artland toimub igal nädalal neljapäeval ja reedel kella 12.00-15.00-ni Rotermanni väljakul Coca Cola Plaza taga. Live show algus igal täistunnil. Vihma korral toimub üritus Rotermanni Kaubamaja aatriumis.
Nõukogude tehnika näitus Rotermanni kvartali Elevaatorihoones!

Nõukogude tehnika näitus Rotermanni kvartali Elevaatorihoones!
Tehnikanäituse väljapanekus on esikohal nõukogude ajal tsiviilkasutuses olnud mootorrattad ja sõiduautod, kuid välja on pandud ka militaarsed sõiduvahendid ja veesõidukid. Linnalahingu simulatsioonis on soomukid BTR ja BRDM, samuti Nõukogude sõjaväe veoautod GAZ 65 ja ZIL 157 ning maastikuauto UAZ erinevad modifikatsioonid. Lisaks turgutab nostalgiasoont nõukogudeaegne taksopeatus, kus pargivad Volga-taksod ja bensiinijaam miilitsa „sidruniga”. Janu aitab kustutada kollane kaljavaat, kust on võimalik ka lahtist kalja osta!

Näitus „LP“ Rotermanni kvartali aatriumis.
Näitusel on väljas kümmekond visuaalset naudingut iga osaleva melomaani riiulitest – iga DJ valis välja tema arvates just need kõige isuäratavamad kunstiteosed vinüüliplaadi ümbrisel. Oma reliikviatega on lagedale tulnud: Heidy Purga, Tom Lilienthal, Orav, Raul + Heivi Saaremets, P.Julm, Madis Nestor, Meri ja Widenski. Näitus avatud kuni 19.augustini.


Rotermannis alustas pühapäeviti käsitöö- ja disainiturg
Alates sellest pühapäevast, 2. augustist toimub Rotermanni kvartalis igal pühapäeval kell 10-17 käsitöö- ja disainiturg. Põhimõte on sama, mis toiduturugi puhul – kaup peab olema Eesti päritolu ja eestipärane. Rotermanni käsitöö- ja disainiturult leiab nii traditsioonilisi käsitöökaupu, nagu kudumid, lapitehnikas asjad, sepised, nahkehistöö, puidust tooted, tikandid jm, aga ka disainitooteid, nagu ehted, maalid, rahvusmustritega tekstiilkotid, titeriided. Pakutakse ka klassikalisi suveniire, mida sobib kinkida välismaal elavatele sõpradele. Vaata lisa www.rotermanniturg.ee


Järgmise korrani,
Rotermanni kvartal
Vaata lisa http://rotermannikvartal.ee/news/

[gallery ids="1913006,1913014,1913020,1913028,1913036,1913047"]