Reklaam sulgub sekundi pärast

ŠAMAANI SALADUSED: 3 nõiataime, mis toovad tervise ja armastuse

Maagia, loitsud ning kõikvõimalikud ebamaised traditsioonid võivad tihtipeale ebausutavad ja kahtlased tunduda, sest neil puudub tavapärane loogika ja enamasti on inimene harjunud soovitud teenuste eest raha maksma. Taimed kasvavad meie ümber aga tasuta ning nende mõju on tugevam, kui sa arvatagi oskad.


Maagia, loitsud ning kõikvõimalikud ebamaised traditsioonid võivad tihtipeale ebausutavad ja kahtlased tunduda, sest neil puudub tavapärane loogika ja enamasti on inimene harjunud soovitud teenuste eest raha maksma. Taimed kasvavad meie ümber aga tasuta ning nende mõju on tugevam kui sa arvatagi oskad.

"Selgeltnägijate tuleproov 2016" võitja, šamaan Anu Pahka jagab oma raamatus "Nõiakatla tarkuseterad" erinevaid nippe ja soovitusi nii tervise, ilu, suhete kui ka psühholoogia valdkonnas ning toob välja ka taimed, mida kindlasti korjata tasuks.

Allpool on välja toodud kolm taime, mis toovad tervise ja õnne:

1. Kummel 

Kummel on vabaduse ja puhtuse kandja ning inimese kaitsja. See taim lõdvestab meeli, toob hea une, aitab mõtteid ja keha puhastada - temalt saab paluda vaimset tervenemist ja taastumiseks jõudu. Kummel on abiks ka meditatsiooni läbiviimisel. Kummelitee soodustab seedimist, rahustab ja puhastab organismi.

2. Neljaleheline ristikhein

Tegu on haruldase taimega, mis kogus õnne sümbolina populaarsust tänu iirlastele. Nelja lehe tähendusteks usuti olevat usk, lootus, armastus ja õnn. Neljalehelist ristikheina kohtab harva ning seetõttu peetaksegi väga õnnelikuks inimest, kes selle leiab. Sellise ristikheinalehe leidmine pidavat palju õnne tooma. Mõned kannavad seda sümbolit endaga kaasas tätoveeringuna, teised leiavad selleks mõne muu võimaluse.

3. Luuderohi 

Luuderohi aitab oma ellu õnne ja armastust tuua. See kaitseb, tervendab ning loob harmoonia inimese ja teda ümbritseva keskkonna vahel. Lisaks aitab luuderohi haigusi eemale peletada, õhku puhastada ja tervendada. 

Allikas: Anu Pahka "Nõiakatla tarkuseterad", kirjastus Pilgrim