Reklaam sulgub sekundi pärast

Selle hooaja trendikaim soengustiil – krepilokid!

 

Krepilokid on suuremate moemajade poodiumitel juba paar viimast hooaega ilma teinud ja need on ka selle hooaja üks võtmetrende. Unustage 80ndate kahupead ja pöörduge inspiratsiooni saamiseks Chaneli modellide poole, tehes oma juustesse salkude kaupa krepilokke BaBylissi uute ja praktilistekrepitangidega ST23 „Volume & Mini Crep“.


 

Krepilokid on suuremate moemajade poodiumitel juba paar viimast hooaega ilma teinud ja need on ka selle hooaja üks võtmetrende. Unustage 80ndate kahupead ja pöörduge inspiratsiooni saamiseks Chaneli modellide poole, tehes oma juustesse salkude kaupa krepilokke BaBylissi uute ja praktiliste krepitangidega ST23 „Volume & Mini Crep“.

Varem meenusid krepilokke nähes kohe 1980ndad. Siis olid soengud suured ja kohevad nagu linnupesad, jumestus oli värvikirev ja püksid röögatult lillakaspunased. Need päevad on läinud. Krepilokid ei ole enam halva maiguga, otse vastupidi. Krepitud soengud on tagasi – neid näeb nii tähtsamate moeetenduste modellide soengustiilides kui ka New Yorgi ja Londoni tänavatel.

Nagu moe ja trendidega ikka juhtub, näeme nüüd aga teistmoodi nipiga krepilokke. Selle sügise kõige popim trend on kasutada krepilokke aktsendina soengus, kus ainult üksikud salgud on krepitud. Sellega saab luua sasise stiili, kus juuksed on kogutud pehmesse krunni, millest turritab välja krepitud salke. Neid saab kasutada ka lahtistes juustes, kus krepitud salgud annavad kohevust ja aitavad seada kerge ja naiseliku joonega kõrgema soengu, millele võib kaunistuseks lisada stiilse juuksevõru või lipsuks seotud paela. Võite teha krepilokke ka alumistesse kihtidesse ja teha eriti koheva soengu nii, et krepitud juuksed ei olegi nähtaval. Siis ei ole vaja juukseid tupeerida ja neid asjata kahjustada.
BaBylissi krepptangidel ST23 „Volume & Mini Crep“ on titaan-keraamilised plaadid. Temperatuuri saab seada kolmes astmes ja seade on varustatud BaBylissi ainulaadse digitaalse kuumutussüsteemiga, mis võimaldab tangidel hoida ühtlast temperatuuri juuste kogu pikkuses, juurtest otsteni, tagades ühtlasema tulemuse. Samas on praktilise suurusega väikeseid krepptange ST23 kerge kasutada ja kaasas kanda, seetõttu on BaBylissi Volume & Mini Crep fantastiline soenguvahend ja hädavajalik tööriist algavaks hooajaks.

Kuidas teha kauakestvat ja ideaalselt krepitud soengut:

1. Peske juuksed ja kuivatage fööniga. Ideaalse sileduse saavutamiseks kasutage vajadusel sirgendajat.
2. Võtke juuksesalk, kammige läbi ja kreppige krepptangidega juurtest otsteni. Kammige veel kord läbi, kui tahate saavutada õhulist, ingellikku stiili. Kui soovite veelgi enam kohevust, siis käige juuksesalgust veel kord krepptangidega üle.
3. Võtke järgmine juuksesalk ja korrake sama. Soengut kavandades valige, millisesse ossa soovite krepilokke ja millise jätate sirgeks.
4. Kui tahate teha viimistletud sasist soengut, siis koguge juuksed esmalt pehmesse krunni. Seejärel tõmmake sellest mõned salgud välja ja tehke neisse krepilokid.
5. Viimistlemiseks fikseerige juuksed laki, vahu või soolase veega pihustades. Olge ettevaatlik, et juustele ei satuks liiga palju soenguvahendit, sest see võib juuksed kergesti peadligi suruda.

Täiendavaid nõuandeid juuste hoolduse kohta leiate aadressilt www.babyliss.com 

BaByliss

BaByliss kuulub maailma juhtivaima juukse- ja iluhooldustoodete tootja CONAIRi kontserni, mis on olnud turuliider juba aastast 1961. Ettevõtte rajas kuulus Pariisi juuksur M. Leièvre, kes leiutas maailma esimesed elektrilised lokitangid. Sellest ajast on BaByliss olnud mitmete uuenduste arengulavaks, näiteks leiutas BaByliss ka depilaatori. Ettevõtte uuenduste ja tehniliste täiustuste traditsioonid tagavad pidevalt pöördelisi uuendusi juukse- ja iluhooldustoodete alal. BaBylissi tihe koostöö juuksurite ja salongidega näitab selgelt, et ettevõtte rajaja oli ka ise kogenud juuksur. Tänu sellele on tarbijatel võimalik oma juuksuri liigutusi ka kodus sama täpselt ja tulemuslikult jäljendada. CONAIRi kontsern toodab 12 miljonit juuksehooldustoodet kuus.


Lisateavet Babyliss krepitangide kohta:

ST23 ÜLIKITSAD KREPITANGID on varustatud mikro-krepiplaatidega, mis on mõeldud juustesse kaunite väikeste lainete tegemiseks. Krepitangid sisaldavad iTemperature tehnoloogiat ja kolme temperatuuri astet (140 °C, 170 °C, 200 °C), mis on tähistatud punase, kollase ja rohelise märgisega.
ST35E SUURED KREPITANGID, millega saab teha suuri ja jõulisi krepilokke. Nagu ka mudelil ST23, on plaatidel titaan-keraamiline mikroosakestega pinnakate. Krepptangidel on samuti kolm temperatuuriastet (160 °C, 180 °C, 200 °C).
BaByliss tootevalikust leiad veel mudelid 2020CE ja 2021CE – juuksekoolutamise komplektid erinevate otsikutega (k.a. krepptangid), mis võimaldavad teil juukseid seada mitmel erineval moel.

Uued Babyliss tooted müügil järgmistes kauplustes:

Tallinna ja Tartu Kaubamaja, Stockmann, ONOFF kauplused ja MyLook.ee.

Maaletooja:
Ärieksperdi AS Kodulux Hulgimüük
www.kodulux.ee

[gallery ids="1955143,1955149,1955154,1955161,1955181,1956645"]