Reklaam sulgub sekundi pärast

ŠOKEERIV TEGU: R.Kelly urineeris 14-aastasele tüdrukule näkku

52-aastasele R.Kellyle on esitatud süüdistus kümnes seksuaalse kuritarvitamise episoodis, mis puudutab nelja ohvrit. Neist kolm olid juhtunu ajal alaealised. Hiljuti selgusid ärakasutamise kohta üsnagi šokeerivad paljastused, kirjutab ajakiri People

Seitset klienti esindav advokaat Avenatti andis enda sõnul Chicago võimudele kaks videot, kus Kelly alaealisega seksuaalvahekorras on. Mehe sõnul mainib staar videos pidevalt, et tüdruk on 14-aastane. 

Avenatti lisas, et videos on ka näha, kuidas Kelly oma ohvrile näkku ning teistele tema kehaosadele urineerib. "Ta on paha mees. See mees on psühhopaat. Selles pole vähimatki kahtlust ning kui see lugu viimaks avalikkuse ees lahti kistakse, saavad inimesed tema perverssuse sügavusest šoki. Mina küll sain," rääkis advokaat. 

Kuulujutud superstaari seksuaalsuhetest alaealistega on ringi liikunud juba aastaid, kuid siiani pole lauljat süüdi mõistetud. "Kui need tüdrukud poleks suures osas mustanahalised ja vaesed, oleks see kõik juba ammu lõppenud," lisas Avenatti.