Reklaam sulgub sekundi pärast

SÕNNIK JA KASSIMUNANDID – iidsed rasestumisvastased vahendid

Elavhõbeda joomine, krokodilli- või elevandisõnniku ning pooliku sidruni toppimine tuppe - need rasestumisvastased vahendid on äärmiselt ebausaldusväärsed ja isegi surmavalt ohtlikud. Tänu taevale, et elame 21. sajandil. Toome teieni mõningaid rasestumisvastaseid vahendeid, mis meie esiemade seas olid populaarsed. 

1. Sidrun

Räägitakse, et Casanova soovitas oma naissoost partneritel enne ja pärast vahekorda tupe loputamist sidruniga. Sidruni pH on selline, et see võiks vähendada spermatosoidide funktsionaalsust.

2. Mesi

Iidsed Egiptuse naised asetasid oma tuppe papüüruserulli, mida oli eelnevalt leotatud meest, datlitest ja rohttaimedest valmistatud vedelikus.

3. Elavhõbe

Tuhat aastat tagasi jõid hiinlannad raseduse ärahoidmiseks elavhõbedat. Sellel oli aga raskeid tagajärgi - lisaks viljatusele võis elavhõbe põhjustada ajukahjustusi ja tappa.

4. Sõnnik

Egiptuses kasutati raseduse vältimiseks krokodilli- ja elevandisõnnikut. Nende happelisus on selline, et neist võis isegi abi olla.

5. Tupe pesemine

Kreeka psühholoog Ephesuse Seranus soovitas rasestumisvastase vahendina meetodit, et naine peaks suguühte ajal hinge kinni hoidma, seejärel kükitama, aevastama ja tupe loputama.

6. Kassimunandid

Piimahammas naise pärasooles või nabarõngas, kus on kassi munandid, on antiiksed rasestumisvastased vahendid.

7. Kitse sool

Kõige varasem teave kondoomi kasutamisest pärineb juba Kreeka ajaloost. Lugu räägib, et Kreeka kuningas Minos kasutas raseduse vältimiseks kitsesoolt.

8. Nälg

Usuti, et kui seksida tühja kõhuga, hoiab see raseduse ära.

9. Kirbumünt

Vanad kreeklased ja roomlased kasutasid rohemündiga sarnase hõnguga kirbumünditeed menstruatsiooni ja abordi esilekutsumiseks. 

10. Pesukäsn

Naised on omamoodi pessaarina kasutanud pesukäsna, mida on eelnevalt leotanud erinevates õlides või söögisoodas.

11. Lumi

On usutud, et pärast vahekorda lumes istumine aitab vältida rasedaks jäämist.

 

allikas: medicienet.com