Reklaam sulgub sekundi pärast

SOOME TURISTIDEL TÕMMATI Tallinnas nahk üle kõrvade

Soomlanna Laura avaldas Facebookis loo sellest, kuidas tal ja tema sõpradel Tallinnas nahk üle kõrvade tõmmati. Nimelt oli Laura ja tema neli sõpra kasutanud velotakso teenust. Kui kätte jõudis maksmise aeg, jäi sõprusringkonnal aga suurest imestusest suu lahti  arve oli 160 eurot!

"Olime lollid ja langesime turistilõksu. Ma ei soovita mitte kellelgi Tallinnas velotakso teenust kasutada. Või vähemalt tuleks alati kõigepealt hind üle kontrollida. Nimelt pidime viiekesi kilomeetrise sõidu eest maksma 160 eurot!!! 

Seda seetõttu, et velotakso sõitis seitse meetrit vanalinna väravatest sisse. Olime üsna šokeeritud, kui kuulsime hinda, aga kui hakkasime kontrollima, siis seal see mustvalgel tõepoolest oli: sõidu alustamine inimese pealt maksis 15 eurot ja vanalinna lisa 25 eurot inimene. Õnneks lapse eest maksma ei pidanud, aga kuna kasutasime kahte velotaksot, teeb see 80 eurot ühe velotakso pealt. Matk oli sadamast Kalev spaasse. Need viimased seitse meetritläksid meile maksma sada eurot. 

Mis seal ikka, pidime arve ära tasuma ja süüdistada pole peale enda kedagi, sest hinda me alguses kohe ei kontrollinud. Aga ühe töötu, õpilase ja peaaegu pensionäri jaoks oli see väga kallis hind. Ja kohe kuidagi ei tulnud alguses pähe, et nii lühike maa võiks maksta sellise röögatu summa. 

Ehk siis: ärge kasutage velotakso teenust. Võib juhtuda samamoodi nagu meil. Vähemalt Tallinnas pole nad oma hinda väärt," kirjutas Elina sotsiaalmeediasse.