Reklaam sulgub sekundi pärast

STRIPPAR MARCO paljastas tõe: kui palju iluoperatsioone talle tehtud on?

Skandaalne strippar Marco Tasane käis eile saates "Õhtu", kus ta rääkis avameelselt ilukirurgia teemal ning paljastas ühtlasi ka kogu tõe seoses iluoperatsioonidega. Kõik ilmselt teavad, et Marco on lasknud endale lõuaimplantaadi panna, kuid kas ta on ka miskit muud lasknud oma välimuse juures kohendada?

Marco tõdeb, et 2008. aastal lasi ta endale tõepoolest lõuaimplantaadi panna. "Ma ei olnud oma profiiliga rahul. Vaatasin, et välismaal tehakse, ja prooviks ka," meenutab mees.

Lõuaimplantaadi Marco endale ka sai, kuid talle pandi vale suurus, sest õiget polnud tol hetkel võtta ja selle tulemusena tuli Marcol ka üksjagu kriitikat ära kannatada. "Kui sõbranna mind nägi, siis ta ütles, et annab kohtusse inimese, kes minuga seda tegi," muigab strippar.

Aasta aega hiljem tuli Marcol aga lõuaimplantaat siiski ära võtta. "Minu keha vist ei võta silikooni vastu," arvab Marco ise.

Kui aga rääkida teistest iluprotseduuridest ja kirurgiast, siis mida on Marco veel lasknud oma välimuse juures kohendada? "2003. aastal lasin otsaette Botoxit süstida," ütleb Marco ja lisab, et see ongi kõik. Mitte ühtegi muud teenust Marco enda sõnul kasutanud ei ole.

Kunagi olevat saates "Kuulus või kummaline" väidetud, et Marco on lasknud lisaks lõuale tuunida ka oma rinnalihaseid ja panna endale tuharaimplantaadid. Selle väite lükkab Marco kohe ümber.