Reklaam sulgub sekundi pärast

Suri Cruise´i luksusliku elu pahupool: ranged turvameetmed

Katie Holmes ja Tom Cruise on oma tütrele muuhulgas hankinud ka salajase turvaruumi, väidab National Enquirer.

Katie Holmes ja Tom Cruise on oma tütrele muuhulgas hankinud ka salajase turvaruumi, väidab National Enquirer.

Kuulsa näitleja tütre elu tundub olevat otsekui filmist – nii heas kui halvas. 6-aastane Suri Cruise on luksusliku elu kõrvalt saanud tunda juba ka kuulsuse varjupoolt ja piiranguid. Kuulsus võib nimelt olla ka turvarisk.

Ajakirja National Enquirer sõnul on tütre vanemad, Katie Holmes ja Tom Cruise, kulutanud Suri julgeolekule suuri summasid, ajakirja andmete kohaselt lausa 12 miljonit dollarit (9 miljonit eurot).

Mitmete erinevate ajakirjade väitel on tüdruku kaitsmiseks lisaks turvameestele kasutatud ka teisikut. Nationl Enquirer lisab nimekirja ka salajase turvaruumi ning pommikindlad sõidukid.

Lisaks väidetakse, et Tom Cruise on lasknud kontrollida ka Suri õpetajate ja koolikaaslaste taustasid.

Tõsi või mitte, kuid fakt on vähemalt see, et vanemad on hoolitsenud selle eest, et nende ainus tütar ei peaks millestki puudust tundma. Moeteadliku Suri riietumist jälgitakse meedias väga täpselt. Teada on, et disainerirõivastesse riietus tüdruk harrastab baletti, võimlemist ja tennist. Teiste andmete kohaselt on ta võtnud ka hiina keele eratunde. Hiljuti lennutas Tom tütre eralennukiga enda juurde Londonisse. Väidetavalt otsib mees endale ja Surile ka privaatsaart.

 

Buduaar.ee